Jordi González denuncia un mitjà digital per publicar la seva mort

La falsa notícia ha generat màxima indignació entre els seguidors del presentador català

Imatge d'arxiu de Jordi González.
Imatge d'arxiu de Jordi González. | Instagram

Aquesta passada nit de dimecres, 20 de juny, els seguidors del presentador català Jordi González s’han emportat un bon ensurt. I és que un mitjà digital va donar-lo per mort. «Adeu Jordi. Ens ha deixat, de sobte, una icona d’Espanya. Jordi González trobat sense vida després d’un accident», titulava el mitjà en qüestió.

Afortunadament, tot ha quedat en una desagradable anècdota, ja que el presentador està ben viu. De fet, està tant viu que està indignat, tal com diu ‘El Nacional’.

Indignació màxima a la xarxa

Després de llegir la notícia, González ha decidit compartir-ho a les xarxes, on els seus seguidors s’han mostrat sorpresos i indignats, al mateix temps que alleujats en saber que es tractava d’una desagradable notícia falsa.

I és que cal tenir en compte que no es tracta d’un simple rumor, sinó que s’ha donat per morta una persona sense haver contrastat absolutament res, amb el consegüent neguit tant d'ell, com dels seus familiars i amics en veure la notícia. 

Tot i que González ha compartit una captura de la notícia on es pot llegir el titular, el presentador no ha volgut especificar de quin mitjà es tracta. El que sí que ha deixat clar és que ja ha pres represàlies i els ha denunciat a un Jutjat de guàrdia.  

González, aprofitant els últims dies de vacances 

«El mitjà que ha publicat això —òbviament no el citaré— ha sigut denunciat a un Jutjat de Guàrdia aquesta mateixa nit. Se’ls caurà el pèl», ha publicat Jordi González al seu compte d’Instagram.

Tanmateix, ha assegurat que està «molt bé i apurant les vacances que aviat torna toca tornar a treballar». Un missatge que ha tranquil·litzat els seus seguidors, malgrat que no han deixat de criticar la falsa notícia. «Sense vergonya», «desgraciats» o «broma de molt mal gust» han omplert l’Instagram del presentador.


Comentaris

envia el comentari