El motiu de les marques que Jordi González té a la cara, revelat

Són una de les seves senyes més conegudes i no està disposat a eliminar-les

Jordi González
Jordi González explica les seves marques facilals | Catalunya Diari

Jordi González es va convertir en protagonista inesperat a la final de 'Supervivientes 2020' després que anunciés en directe que deixava de presentar 'Connexió Hondures' els diumenges a la nit. En el seu comiat, les paraules del presentador van provocar un gran desconcert ja que tot semblava indicar que no només abandonava el programa, sinó que donava per acabada la seva carrera professional a Mediaset.

Les queixes d'alguns concursants sobre l'actitud que Jordi ha tingut amb ells durant el concurs i la fredor amb alguns col·laboradors al plató, podrien ser la causa del seu acomiadament. Després d'això, el català va deixar també les xarxes socials i per ara res més s'ha sabut.

En un principi volia ser mestre

La seva carrera professional és ben coneguda per molts però no així la seva vida personal, que el mateix presentador s'ha encarregat de mantenir allunyada del focus mediàtic. Va ser de la seva pròpia veu quan vam conèixer que de petit patia un trastorn en la parla que li provocava tartamudejar i que es va solucionar gràcies al regal que la seva mare li va fer: un magnetòfon.

Gràcies a això Jordi va aconseguir superar els seus problemes i trobar la seva vocació orientada a la comunicació i lluny de les seves pretensions com a mestre: «La meva veritable vocació era la docència i volia ser mestre d'escola» explicava en una entrevista. Als 17 anys va començar la seva marxa en diferents mitjans fins arribar a ser presentador de televisió.

La curiosa raó d'aquestes marques

Però si hi ha alguna cosa que caracteritza el català és, per desgràcia seva, les seves marques a la cara. Molt s'ha especulat sobre el seu origen i la raó per les quals no decideix eliminar-les, però Jordi es nega a desfer-se'n, ja que sónla conseqüència d'una malaltia tropical que va agafar en un dels seus molts viatges pel món.

Un glop d'aigua infectada durant un viatge per l'Amazones quan era jove va ser la causa de la malaltia que va acabar per marcar-li la cara: «Va ser un drama» recorda el temps que assenyala sentir-se a gust amb elles: «Són un tret de la meva imatge , no presumeixo de les meves cicatrius, però no m'avergonyeixo».

Però el que a ell no li molesta ha resultat ser un problema en la seva recerca d'ocupació, ja que reconeix que ha perdut moltes oportunitats pel seu aspecte: «Em va trucar per oferir-me un projecte. Quan em va veure en persona es va sentir molt incòmode, i quan va veure les cicatrius de la meva cara em va dir que jo mai podria dedicar-me a la televisió» confessa recordant una entrevista per a TVE.

Tot i que Jordi González es nega a desprendre de les seves marques, sí que s'ha realitzat alguns retocs estètics,ja que sempre procura veure bé a més de cuidar la seva alimentació i dedicar una mica de temps a fer exercici físic, ja que com a personatge públic sap que la imatge és molt important.