Jordi González llança un 'zasca' a Sofia Suescun per les seves relacions amoroses

El presentador del debat de 'GH VIP', incrèdul, li va etzibar un comentari a Sofia després d'assabentar-se que s'havia tornat a reconciliar amb Kiko Jiménez

Jordi González li pregunta a Sofia Suescun per la seva reconciliació amb Kiko Jiménez
Jordi González li pregunta a Sofia Suescun per la seva reconciliació amb Kiko Jiménez | TELECINCO

La relació entre Kiko Jiménez i Sofia Suescun canvia dia a dia, i mai se sap en quin punt està. Després de múltiples ruptures i reconciliacions des que Kiko Jiménez entrés a ‘GH VIP’, fa uns dies, semblava que el punt final definitiu havia arribat en forma de ruptura, quan Kiko Jiménez va deixar a la navarresa en directe durant una de les gales de ‘GH VIP’.

Doncs ara resulta que no, ja que tal com van veure ahir els espectadors de Telecinco, durant el debat de Jordi González, la parella torna a estar totalment enamorada i han reprès la seva relació, com si res. Ambdós es van prodigar mostres d’afecte contínuament, que no van dubtar en publicar a les xarxes socials, de tal manera que fins i tot el presentador del debat de 'GH VIP', Jordi González, confós amb la situació, es va apropar a Sofia per preguntar-li si tornaven a estar junts.

 

Imatge de la parella publicada a les xarxes socials
Imatge de la parella publicada a les xarxes socials | Instagram

Jordi González a Sofia: «Però no havíeu trencat?»

Així doncs, el presentador va voler saber de la mà de Sofia sobre la seva situació sentimental amb Kiko Jiménez, i encara que Sofia es va mostrar dubtosa al principi, després va contestar sense embuts: «realment, mai hem deixat d’estar junts». Jordi, una mica astorat, va preguntar-li el que tothom estava pensant en aquell moment: «Però no havíeu trencat?», a la qual cosa ella va respondre: «Per mi trencar és quan deixes una persona per estar amb una altra...», va intentar argumentar la navarresa, però el presentador no va dubtar en tallar-la: «Però què passa, és que tu no pots estar sola ni un minut?».

 

Kiko Jiménez i Sofai Suesucn tornen a estar junts
Kiko Jiménez i Sofia Suescun tornen a estar junts | TELECINCO

Arran del ‘zasca’ del presentador a Sofia, el seu cavaller Kiko Jiménez va sortir al rescat amb una explicació més detallada, per ajudar a treure a la seva xicota de l’embolic: «A les relacions hi ha alts i baixos i conflictes, que si se saben resoldre doncs no passa res, i l’hem resolt. Ningú podrà amb la nostra relació per molt que hi hagi persones que s’asseguin a un plató per intentar que trenquem» va explicar, en una clara referència al testimoni de Diego Matamoros, que va ser convidat aquest darrer dissabte al ‘Sábado Deluxe’, on va afirmar que Sofia Suescun se li havia insinuat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari