Prime rpla del presentador Jordi González parlant

El català Jordi González revela per fi per què ha desaparegut i amb qui està

Jordi González viu allunyat de la televisió i de la popularitat

Jordi González continua sent un dels presentadors de televisió més veterans i respectats del panorama nacional. I és que el català ha demostrat al llarg de la seva extensa trajectòria periodística ser un tot terreny.

Va començar a la ràdio, ha fet informació, entreteniment i en la seva darrera —i més llarga— etapa televisiva s'ha centrat en Mediaset. Allà ha presentat programes de debat, de cor, 'realities' i el que li donessin.

Als seus 60 anys, Jordi González ja no està disposat al que sigui per continuar treballant. A més, aquests darrers anys el seu perfil mediàtic ha estat molt més baix. Té un contracte de cadena, és a dir, pacta un sou i unes condicions cada temporada i els programes van arribant en funció de les seves necessitats.

Però, ja en aquests darrers temps, en Jordi ha prioritzat moltes altres coses a treballar. Sí, perquè són moltes les hores de televisió en què el presentador ha començat a estar cansat.

De fet, segons es va publicar al seu moment, els últims contractes ja preveien llargues temporades de descans anuals i preferiblement no treballar en determinats dies i nits. Finalment, al febrer d'aquest any, hi va haver un punt d'inflexió a la seva vida i a la seva carrera

Jordi González desapareix de Telecinco i fuig

Jordi González va decidir que no podia seguir en aquestes condicions i el febrer d'aquest any va anunciar que deixava la televisió i es prenia un any sabàtic.

Després dels debats de Secret Story, que el presentador conduïa amb desgana i fins i tot amb certa aspror amb els tertulians, ho va deixar. «M'he pres l'any sabàtic que fa tant de temps desitjava. Qui ho pugui fer que no ho dubti. Va molt bé», anunciava.

Des de llavors, hem vist en comptades ocasions Jordi González, ja que s'ha dedicat essencialment a viatjar i a estar amb els amics, els de veritat, els de sempre. I entre ells, un és Belén Rodríguez.

La periodista continua col·laborant en molts programes de Telecincoamb les seves incisives opinions. Tot i això, fora de la televisió, manté també un bon nom d'amics entre els quals hi ha Jordi González. Una de les poques vegades que hem vist el presentador des del seu retir voluntari ha estat al costat de Belén.

També s'ha sabut que viatja molt, una de les seves passions, de fet Llatinoamèrica és una de les seves destinacions preferides. El presentador fa comptades aparicions a les xarxes socials, però últimament, realment serveixen per reflexionar.

A la seva última publicació, amb barba d'uns dies, bru i relaxat, Jordi apunta: «saps quan tens temps per fer-te el mandrós i compartir amb la gent que et cau bé?».

Imatge d'una publicació a Instagram de Jordi González
Jordi González ha reaparegut enmig del seu any sabàtic | Instagram

Així defineix el presentador el seu estat actual, donant a entendre també que hi ha molta gent que no li cau bé i amb qui ha hagut de compartir part del seu temps. Ell és a un altre nivell en aquests moments, vivint un dels estius més relaxats i mentalment frescos de la seva vida.

Els canvis a la vida de Jordi González

Jordi González s'ha adonat, d'un temps ençà, del que realment vol a la vida. I un dels punts d'inflexió a la seva existència va ser la pandèmia i el confinament. Com a milions d'espanyols, aquella situació el va trasbalsar, fins al punt que gairebé queda sumit en una terrible depressió.

A més a més, com va confessar al seu moment, va perdre la meitat dels seus estalvis en una sola setmana, de manera que l'angoixa i l'estrès se'n van apoderar.

No obstant això, en Jordi viu el present, al seu ritme, sense pressions ni lligams. És més, no té gens de pressa per tornar a la televisió i, potser, ni tan sols torna.

Es troba en aquell punt en què ja no ha de demostrar res a ningú i en una edat en què, transcorreguda més de la meitat del camí, toca enfocar les coses des d'un altre punt de vista.