rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Martín revela la seva greu addicció a la cocaïna a 'Sábado Deluxe'

Es va obrir en canal per explicar que va «mentir en diverses ocasions»
Jordi Martín durante su entrevista en 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

'Sábado Deluxe' torna al centre de la polèmica. El controvertit programa de Telecinco va veure el passat dissabte, 3 de febrer, com l'esperada entrevista de Chabelita, filla d'Isabel Pantoja, es va decantar cap a altres àmbits inesperats. I és que al programa de Mediaset també van acudir-hi altres personatges mediàtics per explicar temes totalment desconeguts i insospitats. Aquest, de fet, va ser el cas de Jordi Martín

 

  

  

El col·laborador de 'Cazamariposas' i reporter —que darrerament ha estat notícia per les seves disputes Gustavo González i David Bustamante— va soprendre a tothom revelant que havia estat addicte la cocaïna. «Vaig començar a consumir amb només 20 anys. Ho vaig fer de manera ascendent, ja que al principi consumia molt poca quantitat. Tot i això, quan vaig anar a viure a Eivissa vaig fer algunes males amistats», va començar relatant Martín.

 

 

 

Una «greu addicció» que va fer-lo ingressar amb 25 anys

«Guanyava molts diners però estava passant una època molt dolenta», va assegurar el paparazzi mentre al·legava que va arribar a consumir «uns 3 o 4 grams diàriament».

 

Jorge Javier Vázquez, en sentir-ho, va exclamar: «Això és per morir-se». Martín, que de fet explica que aleshores també treballava per una altra agència, explica que va veure com la seva vida s'esvaïa amb només 25 anys perquè «van haver de venir els amos de l'agència per portar-me en avió cap a Barcelona».Després d'això, aquest va explicar que va estar ingressat uns nou mesos en un centre de desintoxicació a causa de la seva addicció a la cocaïna. No obstant això, aquest va patir diverses recaigudes. «Vaig tenir petites recaigudes, ja que l'addicte ho és per sempre», va confessar.

Despatxat de la televisió

La vida se li va torçar a partir d'aquest instant. En Jordi, de fet, va ser acomiadat de 'Sálveme Snow Week', ja que aquesta al·legaven que va perdre els papers en diverses ocasions: «Els directors van donar la cara per mi, el cert és que em van donar l'oportunitat. Jo, però, la vaig desaprofitar».

 

Jorge Javier, al fil de la confessió, va explicar que el paparazzi va ser expulsat perquè «estava prohibit portar drogues». En Jordi va confessar, però, que les portava amagades i això va ser el pretext ideal per al seu acomiadament. «Em vaig desmarxar. Vaig amagar la droga i els directius em van sentenciar perquè els vaig dir que no la tenia i els vaig mentir».

 

Finalment, però, el col·laborador va fer una crida a l'optimisme explicant que «no consumeixo des del 31 de desembre de 2016»

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris