El retorn de Jordi Martínez als escenaris després de patir un greu accident

L'actor s'ha hagut de sotmetre a quatre intervencions quirúrgiques per poder recuperar-se de l'accident

L'actor català acumula una gran trajectòria
L'actor català donava vida al pare d'en Joan a la sèrie televisiva catalana 'Merlí'  | Instagram (@jordimartinezvendrell)

L'actor i pallasso català, Jordi Martínez, és un dels rostres més reconeguts pel públic català gràcies a la gran trajectòria que acumula tant en el teatre com en sèries televisives de la cadena catalana TV3. El paper més recent que Martínez ha protagonitzat és el del pare d'un dels protagonistes de la sèrie 'Merlí' però abans d'aquest projecte l'actor va participar a 'Ventdelplà', 'Kubala Moreno i Manchón' i a 'Nissaga de poder'.

Ara bé, a causa del greu accident que va patir, l'actor s'ha vist obligat a abandonar els escenaris del teatre i platons de gravació durant una llarga temporada. Tot i aquesta inesperada notícia, el català no ha deixat de compartit a través de les xarxes socials fotografies plenes de somriures i 'nassos vermells'.

Quatre intervencions quirúrgiques

Ahir, tot just abans de tornar a pujar als escenaris, Martínez explicava en una entrevista al 'TN Migdia' de TV3: «Vaig patir un accident de moto, com tants n'hi ha. Un senyor va entrar al meu carril i no vaig tenir tems de res. Se'm van trencar els dos braços».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salut i pallassos! #60tacos

Una publicación compartida de Jordi Martinez Vendrell (@jordimartinezvendrell) el

L'accident va passar ara fa un any, tot just quan els actors portaven només dos dies d'assaig per a la preparació de l'obra 'El somriure al peu de l'escala'. Finalment, però aquesta es va poder estrenar ahir al Teatre Lliure de Barcelona amb Jordi Martínez com a protagonista. L'actor però ha hagut de passar per quiròfans fins a quatre vegades per poder recuperar-se de les ferides que li va deixar l'accident.

L'actor català estrena obra al Teatre Lliure de Barcelona
L'actor català estrena obra al Teatre Lliure de Barcelona | TV3

 

L'obra que lidera Martínez és de Henry Miller i està plena de «contrastos» perquè presenta números de circ combinats amb una sèrie de textos filosòfics que narren el destí d'un pallasso inconformista, encarnat per Jordi Martínez. El pallasso anomenat August no només fa riure al públic sinó que abandona la vida que porta per tal de trobar el seu camí. 


Comentaris

envia el comentari