IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Pujol rep l'alta hospitalària després de ser ingressat per una forta pneumònia

El passat 26 de desembre va ser hospitalitzat després de trobar-se «molt malament» i posteriorment diagnosticar-li pneumònia

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol | CatalunyaDiari.cat

Jordi Pujol ja ha rebut l'alta hospitalària i ja ha tornat a casa després que el passat dia de Sant Esteve, 26 de desembre fos ingressat a l'Hospital Sagrada Família de Barcelona propera al seu domicili a causa d'una forta pneumònia. Segons han confirmat fons de l'entorn de l'expresident a 'ElNacional.cat', Pujol es troba a casa i recuperat.

Va ingressar greu, es trobava «molt malament»

Cal recordar que quan Jordi Pujol va ingressar per una forta pneumònia, ell es trobava «molt malament» i inclús va necessitar oxigen. Segons va informar la família després de saber-se la notícia, la pneumònia va ser greu, però amb el pas de les hores va anar millorant.

Als seus 87 anys, Pujol no havia patit cap problema de salut important. Fa uns dies, la seva dona, Marta Ferrusola va realitzar unes declaracions assegurant que l'expresident es trobava bé, i progressivament s'ha anat recuperant fins que avui ja li han donat l'alta.

Apartat de la vida pública

Actualment, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol viu completament apartat de la vida pública. Aquesta situació es va ser remarcable sobretot després de la confessió sobre l'herència familiar a Andorra que no va declarar a Hisenda. Des de llavors, les seves aparicions han estat breus i escasses, i la majoria relacionades amb casos de la justícia.


Comentaris

envia el comentari