Jordi Rebellón passa ingressat una nit a l'hospital per un càlcul renal

L'actor català, conegut per interpretar al 'doctor Vilches' a 'Hospital Central', ja ha rebut l'alta mèdica
Imatge de Jordi Rebellón com el 'doctor Vilches' | Cedida

 

La vida està plena de casualitats, sobretot en una professió com la d'actor, on s'interpreten molts personatges diferents al llarg d'una carrera. Això li podrien preguntar a Jordi Rebellón, conegut per interpretar el paper de 'Doctor Vilches' a la sèrie 'Hospital Central' que es va emetre a Telecinco.

 

Doncs bé, el 'metge televisiu' ha vist com aquesta setmana s'han girat els papers i en comptes de ser ell qui feia els diagnòstics mèdics li ha tocat ser el pacient. I és que l'actor català va haver de ser ingressat a l'hospital el passat dimarts, 28 d'agost, a causa d'un càlcul renal. Així ho ha fet públic Jesús Olmedo, amic personal i company de feina de Jordi Rebellón a 'Hospital Central'.

 

 

Jesús Olmedo ho va publicar a Instagram

El també actor ha estat qui ha revelat aquest ingrés a l'hospital del 'famós doctor' a través del seu compte d'Instagram. Olmedo va pujar una divertida foto amb Rebellón estirat al llit i simulant que acabaven de ser pares. «Ha estat nena. Estem molt il·lusionats i volíem compartir-ho amb vosaltres», bromejava.

  

Imatge d'un 'stories' que Jesús Olmedo va penjar al costat de Jordi Rebellón | Instagram

 

Olmedo va anar explicant l'evolució del pacient sense deixar de fer broma: «El Dr. Vilches ja té una pedra menys». Posteriorment, va penjar un 'storie' fent una nova broma sobre el famós personatge que Jordi Rebellón interpretava a 'Hospital Central': «On les donen ... Pacient Vilches».

 

Ja ha rebut l'alta

El mateix Olmedo confirmaria poques hores després que Jordi Rebellón ja havia rebut l'alta i es trobava descansant a casa i recuperant-se del seu petit problema de salut. «Apa, cap a casa... amb una pedra menys», escrivia acompanyant una fotografia on sortia pujat en una moto al costat de l'actor català.