Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Sánchez a un festival de cinema

Jordi Sànchez, en xoc en saber qui està malalt i cobrant l'atur: «Terrible, fa pena»

«Té una malaltia terrible», expliquen sobre un dels seus excompanys

Jordi Sànchez sempre serà el nostre Lopes. Aquells «ostia David» són història de la petita pantalla catalana. Ara, però, el Lopes fa temps que és 'el Recio'. Si, coses de la vida. El temps passa i les vides canvien. 

La de Jordi Sànchez, de fet, ha canviat molt des que interpretava aquell locutor de ràdio sempre al límit de l'atac de nervis. Sànchez ha fet fortuna a Madrid i és una de les cares més reconegudes de 'La que se avecina'. Paper que l'ha fet saltar definitivament a la fama i que va aconseguir gràcies a destacar amb un paperet de capellà a 'Aquí no hay quién viva'. 

De la mà dels germans Caballero, Sànchez va començar a integrar-se entre els actors d'aquesta mena de 13, Rue del Percebe fins a convertir-se en un dels seus referents. 

«Té una malaltia terrible»

El 2003, però, el context era un altre. Mentre Sànchez era a Barcelona fent l''Un per l'altre' qui triomfava a Madrid eren altres actors com el seu inseparable José Luis Gil, Fernando Tejero o Santiago Ramos. Tots ells, actors amb qui va coincidir el nostre Jordi Sànchez. 

Imatge de l'actor Santiago Ramos, a Aquí no hay quien viva.
Santiago Ramos, en una situació límit. | ANHQV

Aquest últim, Santiago Ramos, que interpretava Andrés Guerra a 'Aquí no hay quien viva' —un empresari més aviat fracassat a qui tot li surt malament—, està passant per un moment vital d'allò més delicat. 

Santiago Ramos pateix parkinson i la malaltia l'afecta fins el punt d'estar patint ja importants pèrdues de memòria. «La malaltia li van detectar quan tenia 66 anys. Veure'l així fa molta pena. Té una malaltia terrible i li ho ha pres tot: conduïr, la seva moto...», va explicar el passat mes de setembre la seva dona, Paca Almenara, en una entrevista a Telecinco

«Té set germans que estan pendents d'ell», va explicar la seva dona mentre, així mateix, sortia al pas dels rumors que apuntaven a que Ramos també estava arruïnat. «Li van diagnisticar parkinson i està molt ben cuidat a casa. No som rics, però en tenim prous per cuidar-lo perfectament». 

Santiago Ramos i el fantasma de la ruïna 

A finals del passat mes d'agost del 2022 saltava la 'bomba'. El Mundo treia a la llum el difícil períple que estava passant el mític Santiago Ramos, en una notícia on s'explicava que, més enllà de la malaltia que patia, també estava travessant un moment molt dur econòmicament. 

Va ser la seva dona, però, qui va explicar posteriorment que Ramos no estava arruïnat, tot i que sí que va reconèixer que passava per un moment de salut molt delicat i que estava cobrant l'atur

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp