La que se avecina

Jordi Sánchez es pronuncia sobre el possible final de 'La que se avecina'

L'actor ha concedit una entrevista on explica algunes de les interioritats de la sèrie

Aquest vespre arriben els nous episodis de 'La que se avecina' a Telecinco. Per aquest motiu, alguns dels actors de la sèrie han concedit un seguit d'entrevistes a mitjans de comunicació on han parlat sobre la sèrie i el personatge el qual interpreten.

Aquest és el cas de l'actor Jordi Sánchez i que interpreta el personatge d'Antonio Recio, que avui ha concedit una conversa al digital Ecoteuve. En aquesta li han preguntat pel final de la sèrie i de pas, per si en tenia alguna pista.  Ell ha dit que no en sap res i que si d'ell depengués, seguiria fent-la. Fins i tot diu que as veuria amb forces de protagonitzar un 'spin-off' sobre la seva família fictícia, donant importància a tots els personatges que la conformen.

D'altra banda, l'actor també ha explicat que  la sèrie no l'ha fet caure en una monotonia, perquè la productora li ha posat molt fàcil per poder alternar la sèrie amb altres treballs, cosa que li ha permès en part no acabar avorrint el projecte.

Conviure amb el personatge

El periodista que l'ha entrevistat li ha preguntat si en algun moment el personatge s'ha menjat a la persona. L'actor ha respost que mai s'ha arribat a sentir així, tot i que ha admès que en alguns moments ha volgut participar en altres projectes, amb l'objectiu que la gent no l'acabés encasellant en el personatge del Recio. Igualment, Sánchez es mostra molt agraït amb totes les coses que li ha aportat la sèrie que dirigeixen els germans Caballero.

També et pot interessar...