Jorge Brazalez i Miri, de 'MasterChef', passegen afectuosos per Barcelona

Els dos joves són la parella més buscada del moment

La revista 'Cuore' ha enganxat la parella passejant per Barcelona | Cuore

No és nou que dos companys d'un concurs de talents de televisió s'enamorin o sorgeixi alguna cosa més entre ells, la història dels concursos televisius està plena d'aquests casos. És el que els ha passat a Jorge Brazalez, el guanyador de la cinquena edició de 'MasterChef', i Miri, una de les concursants, que estan protagonitzant una de les relacions més mediàtiques del moment, encara que no ho hagin publicat oficialment. Pel que sembla, passar tantes hores darrere els fogons va fer que es cuinés alguna cosa més entre el jove andalús i la jove catalana. 

Jorge, després de proclamar-se guanyador, va concedir una entrevista per a la revista 'Pronto' on va confessar que se n'havia anat al llit amb Miri, però que no eren parella. Malgrat que als joves protagonistes no els va agradar la manera com la revista va titular l'entrevista, aquesta confessió va revolucionar els mitjans i va accentuar encara més l'expectació cap a la suposada relació que mantenen els dos concursants. Tant l'andalús com la catalana han declarat diverses vegades que han mantingut i mantenen una relació molt especial, però que no són parella sentimental. 

El que sí que queda clar és que Jorge i Miri mantenen una estreta relació, i que no se n'amaguen. Malgrat que les càmeres encara no han pogut caçar l'esperat petó fora les pantalles de televisió, la parella ha estat enganxada per la revista 'Cuore' passejant per Barcelona amb una actitud força afectuosa. Els paparazzis han pogut captar com la parella s'abraçava per la cintura i intercanviaven mirades còmplices. Les carícies i xiuxiuejos confirmen que la relació entre els dos traspassa els límits d'una simple amistat, encara que no vulguin confirmar-ho. 


Comentaris

envia el comentari