INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Jorge Cadaval i el seu marit, Ken Appledorn, estarien pensant adoptar un fill l'any vinent

Han celebrat el seu desè aniversari de casament i podrien acabar complint el seu somni de ser pares

 

Jorge Cadaval, component del grup humorístic 'Los Morancos', està a punt d'acomiadar aquest any 2017 amb una sensació agredolça. Tot i estar vivint un dels moments més feliços de la seva vida, la sobtada mort del seu germà Carlos va deixar molt afectada a tota la família. No obstant això, l'humorista ha seguit mantenint el somriure i ara acabarà l'any amb la bona notícia que el Teatro Nuevo Apolo de Madrid ha prorrogat el seu espectacle fins al mes de febrer de 2018.

 

Però malgrat la mort d'un pilar fonamental en la família, Jorge està de celebració, ja que aquest mes d'octubre ha celebrat el seu desè aniversari de casament amb el seu marit Ken Appledorn. En l'actualitat, la parella treballa junta i la seva relació cada dia està més consolidada. És per aquest motiu, que ara podrien pensar fer un més enllà de cara al 2018 i complir un dels seus somnis d'ampliar la família.

«Es tractaria d'una adopció»

Tal com han revelat en una entrevista a la revista 'Diez Minutos', Jorge i Ken s'estarien plantejant ser pares després que l'any passat es casessin per segona vegada a Nova York. «Als dos ens agraden els nens», ha confessat Jorge.

 

 

Encara que no ho tenen del tot clar per la seva feina, cada dia que passa estan un pas més a prop de tenir un fill: «Potser Ken té més ganes ara mateix, però també té dubtes perquè a la seva professió ara és quan més està treballant». Per aquest motiu, està clar que no serà en un futur proper.

 

2018 els presentarà moltes coses, tot i que pot ser que els nens entrin en els seus plans pensant a llarg termini: «No està clar, però si féssim una cosa així, seria una adopció», ha explicat Jorge, descartant l'opció d'un ventre de lloguer a la qual estan recorrent molts famosos per convertir-se en pares.

 Comentaris

envia el comentari