Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández li confessa a la seva xicota Nora els problemes fora de casa

Jorge Fernández ja no pot ignorar el que està passant al plató

Jorge Fernández sedueix cada migdia l'audiència amb la seva Ruleta de la Suerte. Es tracta d'un dels concursos més veterans de la televisió, líder d'audiència a la seva franja horària i molt estimat pel públic.

I és que es tracta d'un format que distreu totes les edats, gràcies al seu funcionament i dinàmica d'endevinar lletres i paraules. Jorge, a més, li dona aquest toc familiar i entranyable que l'ha convertit en un clàssic de la televisió.

Malgrat això, hi ha alguns elements al programa que no gaudeixen de la mateixa acceptació. De fet, fa temps que hi ha una onada constant de crítiques cap a un dels rostres més veterans del programa.

Jorge i la resta de l'equip fan com que no passa res, però el cert és que ningú no entén gaire bé perquè no s'apliquen alguns canvis. Segurament serien beneficiosos per al programa, millorant l'actual.

Les crítiques que desesperen Jorge Fernández

Jorge Fernández dona suport a Joaquín Padilla, el vocalista que versiona tota mena de cançons en directe durant l'espai. Entre tots dos, intenten donar joc i ritme al concurs en els moments en què la ruleta no gira.

Tot i que la música en directe sol ser una cosa a reivindicar, el cert és que són nombroses les crítiques al talent vocal de Padilla. Diversos mitjans reflecteixen les queixes en xarxes socials per com «versiona temes fins al punt de fer-los insofribles».

I és que realment, Padilla no destaca per les seves qualitats vocals. És més, hi ha cançons que en escoltar-les interpretades per ell, provoquen ganes d'agafar el comandament i canviar de canal fins que acabi de cantar.

Fins i tot ,hi ha una campanya en marxa, a Change.org perquè canviïn el cantant de La Ruleta de la Suerte. Ja han signat més de 500 persones.

Un altre seguidor a les xarxes socials ha opinat sense embuts que «no tindreu menys audiència per canviar el cantant. Al contrari, us veurà més gent. És insuportable sentir-lo. És que ni entona».

Jorge Fernández ho sap, però és més que probable que després de tants anys treballant junts ja s'hagi acostumat a la veu de Padilla. O potser porta taps a les orelles, qui sap.

Captura del programa 'La Ruleta de la Suerte'.
Jorge Fernández és l'ànima de 'La Ruleta de la Suerte'. | Atresmedia
 

Jorge Fernández i la funció que fa el seu programa

Jorge Fernández és seguit per milers de persones cada dia. El programa que ell condueix fa companyia i alegra el dia a moltes persones.

Ho explicava Joaquín Padilla no fa gaire. «Avui m'ha parat un senyor pel carrer i m'ha dit que amb tots esdeveniments terribles que estan passant al món, veure La Ruleta era l'única cosa que l'animava. Que bonic regalar vida a la gent...».

I és que tant Jorge com Laura Moure i la resta de l'equip es prenen la seva feina molt seriosament, conscients de com és d'estratègic per a Antena 3 mantenir el lideratge en aquesta franja horària.

Padilla, que va triomfar en el passat com a vocalista d'Iguana Tango, fa cas omís de les crítiques. Té diversos projectes en marxa i és conscient que no pot agradar tothom.

Tot i això, Jorge Fernández segurament algun dia ha pensat que amb una millor banda sonora, el programa guanyaria més. És que, fins i tot, el dia que Padilla canta mitjanament bé, unes cançons massa llargues i un so de duet d'últim dia de festes patronals fan que es trenqui el ritme i la màgia del programa.