Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Fernández.

Jorge Fernández i Laura Moure confirmen que no tornarà a 'La Ruleta de la Suerte'

Jorge ha hagut d'acomiadar-se d'un gran amic

Fa més de 20 anys que  Jorge Fernández i el seu equip estan al capdavant de La Ruleta de la Suerte, un programa que continua guanyant-se l'afecte dels espectadors.

Fernández i els seus companys són gairebé una família. De fet, fa poc havien d'acomiadar-se una d'aquelles cares que no veiem, però que aconsegueixen fer que tot funcioni darrere de càmeres.

«Avui volem fer un homenatge a una persona que és molt especial per a nosaltres. És un treballador que ho fa molt bé, és un bon home i ens l'estimem molt. Avui es prejubila Miguelón», comunicava el presentador.

Foto de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte'.
Jorge Fernández va haver d'acomiadar-se d'un dels seus companys. | Antena 3
 

«Et trobarem a faltar tots perquè, si hi ha un home que és bo de veritat i que ens dona afecte a tots, ets tu. Marxa, és el seu últim programa. Que passis a la millor vida, t'estimem molt», li deien fa uns dies, amb molta emoció.

De fet, Miguelón era acomiadat entre aplaudiments i s'enduia un afectuós petó de part de Jorge. «És la primera persona que veiem quan arribem i sempre ens ha alegrat moltíssim amb el seu caràcter», explicava Laura Moure sobre com estaven d'units a ell.

Foto de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández.
Jorge Fernández, emocionat. | Antena 3
 

De moment, és evident que l'èxit de La Ruleta de la Suerte és imparable, ja que compta amb la fidelitat dels espectadors. El mateix Jorge ha reconegut en més d'una entrevista que sent que funciona molt bé i que cap altre programa no els ha pogut fer la competència fins ara.

«Passa per davant de tots perquè ens han intentat posar programes en altres cadenes per aturar-nos», comentava en una entrevista.

A La Ruleta s'han viscut tota mena de moments emocionants al llarg dels anys. Aquest mateix estiu, de fet, érem testimonis d'un concursant que li demanava matrimoni a un altre.

L'emoció de Jorge Fernández després d'acomiadar-se d'un gran amic

Una veritable història d'amor que curiosament naixia arran que un dia el futur nuvi, Sergio, s'enamorava de la seva actual xicota en veure-la concursar al programa.

Un amor a primera vista que feia que el jove busqués la noia, Irene, a les xarxes socials i li escrivís. Tot i que ella és de Madrid i ell d'Astúries, això no ha impedit que lluitin pel seu amor.

«Així que et segueix a Instagram i et comença a escriure», comentava Jorge Fernández atònit. «Va ser molt sincer i això em va agradar», deia Irene.

Captura del programa 'La Ruleta de la Suerte'.
Es va formar una parella a 'La Ruleta de la Suerte'. | Atresmedia
 

El que segur que no esperava la concursant era que el seu xicot fes el pas més important de la seva vida tot just 8 mesos després d'haver-se conegut.

I és que Sergio estava decidit a demanar-li matrimoni a qui s'ha convertit en la dona de la seva vida «Aquest moment és històric, i aquest programa, a més de fer feliç la gent fent que s'emportin molts diners, també ajudem en coses com aquesta», anunciava el presentador.

Imatge de Jorge Fernández agenollant-se a Lucía, concrusant de La Ruleta de la Suerte
Jorge Fernández sempre manté una bona relació amb els concursants. | Atresmedia
 

Molt emocionat, assegurava que els diners que guanyessin els podien guardar per al casament. Tot i això, no tot han estat alegries per a Fernández en aquests anys. I és que també hi va haver un moment en què es va plantejar abandonar i deixar-ho tot a causa de la seva malaltia.

«Molts dies al camerino, abans de sortir a gravar, em mirava al mirall i deia amb llàgrimes als ulls: 'Agafa'm una mica més la camisa, que he tornat a aprimar-me», revelava. «M'havia d'haver retirat del programa perquè estava fatal, però soc molt tossut», reconeixia.

Finalment, el presentador acabava trobant la tecla i per fi podia posar fi a l'infern que vivia des de feia mesos.