Jorge Javier acusa Belén Esteban i María Patiño de ser «bàsiques» i crea una gran tensió entre ells

Els col·laboradors discutien sobre el divorci entre Mark Hamilton i María Lapiedra

Imagen de archivo de 'Sálvame'.
Imatge d'arxiu de 'Sálvame'. | Ecoteuve

'Sálvame' ha tornat a acabar un dels seus programes amb una enorme esbroncada. Des de fa setmanes, l'espai tracta la història entre Gustavo González i María Lapiedra, però aquest cop la tertúlia ha acabat molt malament. Els col·laboradors discutien sobre el divorci de Mark Hamilton i Lapiedra i es dedicaven a posar en dubte totes les informacions que havien anat sortint sobre el tema quan tot es va descontrolar. Concretament l'enfrontament es produïa entre María Patiño i Belén Esteban contra Jorge Javier. Les col·laboradores afirmaven que la separació no tenia bona pinta i advertien a Gustavo del perill que suposava María Lapiedra.

 

«Sou tan bàsiques i primàries emocionalment»

Mentre la discussió sobre el tema es desenvolupava, Jorge Javier observava sense intervenir fins el moment en què va pronunciar la frase que va començar amb el caos. «Mira, ja n'hi ha prou d'aquest color. A veure, us esteu ficant en unes històries... Al final és que sou tan bàsiques i primàries emocionalment...», va dir el presentador que va aconseguir que tothom callés i l'escoltés.

Tensió i crits al plató

Aleshores Jorge Javier marxava del programa i assegurava que no parlaria amb ningú que no fos David, el director del programa perquè sentia que la resta de companys no s'estaven adonant del que parlaven. Aleshores, María Patiño perdia els nervis i es confrontava al presentador: «Però, qui estàs dient que són primàries i bàsiques?». «A totes elles, tu entre aquestes», responia seriosament Jorge Javier. Aleshores, Patiño es disposava a marxar del plató, mentre deia: «No tinc res a dir ni res a aportar».

En aquell moment, mentre els dos marxaven, Jorge Javier proposava a la seva companya que anés amb ell a parlar amb el director perquè li expliqués quin era el problema en la tertúlia sobre el divorci. Patiño, molt enfadada responia: «Jo me'n vaig fora amb la meva gent bàsica». Tot això, transcorria mentre Belén també cridava molt nerviosa. Finalment però Patiño acceptava parlar amb el director.

Patiño i Belén contra Jorge Javier

Amb els nervis encara molt presents, Patiño assegurava a David: «Interpretacions diferents, està bé. Però a aquest senyor no puc dir-li bàsic, ni ell a mi». Finalment, Belén Esteban es va unir a la seva companya i van carregar contra Jorge Javier. «Em sembla fatal el que acabes de dir», va dir Esteban. Per sort, la brega no va anar a més, però la tensió generada en el plató segur que es repetirà entre els tres.


Comentaris

envia el comentari