Jorge Javier Vázquez recrimina a Rafa Mora la seva actitud amb Chabelita

L'extronista de 'MHYHV' ha criticat durament la jove des del moment que aquesta va abandonar 'GH VIP'

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Gran Hermano VIP 6'.
Jorge Javier Vázquez, presentant el programa 'Gran Hermano VIP 6' | CatalunyaDiari.cat

 

El passat dissabte, el plató de 'Sábado Deluxe' va viure un moment molt tens entre Jorge Javier Vázquez i Rafa Mora. El presentador no poder suportar els continus atacs que ha fet l'extronista cap a Isa Pantoja. 

Jorge Javier es va mostrar molt sorprès per la conducta de Mora, ja que aquest és molt amic de Kiko Rivera i, per tant, no entén la seva obsessió per desqualificar a la seva germana.    

La sortida de la filla d'Isabel Pantoja de la casa de Guadalix i de la ruptura amb Omar Montes van ser el tema principal de la nit. Els col·laboradors van parlar amb incredulitat del fet que Montes ja hagi trobat un nou amor en la figura de Techi.  

Jorge Javier Vázquez i Isa Pantoja en el plató de 'GH VIP'
Jorge Javier Vázquez i Isa Pantoja en el plató de 'GH VIP'  | CatalunyaDiari.cat

 

La polèmica s'ha allargat durant els últims dies 

Rafa Mora feia dies que criticava a Isa Pantoja en el programa 'Sálvame Naranja' i Jorge Javier ja li havia dit que no li agradaven les seves paraules. Va ser aquest dissabte 28 de setembre quan el conflicte entre els dos va esclatar definitivament. 

El col·laborador va explicar que entenia el dolor de la cantant després d'escoltar les paraules de la seva filla, i va dir que Chabelita és «una mica immadura» però que amb el pas dels anys comprendrà que es va equivocar

Aquest comentari va provocar la ira del presentador que, mostrant-se indignat, li va dir: «Amb tot l'afecte del món, hi ha vegades que fregués la vergonya de manera perillosa».  Les paraules de Vázquez van sorprendre Rafa Mora que no va saber com contestar-les. 

Chabelita este lunes 1 de octubre, en la estación de Atocha, en Madrid, tras su salida de 'Gran Hermano VIP 6'.
Chabelita en una imatge en l'estació d'Atocha de Madrid, després de la seva sortida de Guadalix | CatalunyaDiari.cat
 

Chabelita surt, però Omar entra a la casa

La participació de Chabelita en el 'reality' de Telecinco ha estat un dels temes més comentats de les últimes setmanes. En un primer moment, van ser els rumors sobre una possible relació amb un altre concursant, Asraf

Dies després, va ser la seva expulsió i la seva discussió i ruptura en directe amb Omar Montes, que es va convertir en el nou concursant. Finalment, la seva entrevista en plató, on va criticar la seva mare, i la traïció de la seva exparella dins del concurs, protagonitzen l'actualitat dels últims dies en els programes de Telecinco.   


Comentaris

envia el comentari