Jorge Javier confessa que detesta els nens

«Menys els de 27 anys», assegurava fent broma

Jorge Javier Vázquez se ha llevado muchas críticas por sus últimos comentariosJorge Javier Vázquez ha sigut molt criticat pels seus últims comentaris| CatalunyaDiari.cat

El presentador estrella de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, de vegades demostra una enorme capacitat per mostrar-se desafortunat amb les seves paraules. Una equivocació, dos i tres les pot tenir qualsevol, és relativament normal, però Jorge Javier no para de rebre critiques.

En aquesta ocasió, ha tornat a ser en centre d'atenció amb la seva última entrevista a la televisió: la concedia el diumenge 5 de novembre a 'Viva la vida', on va respondre amb contundència sobre un tema que feia alguns dies que li feia voltes.

I és que el presentador va obrir una polèmica sobre la tercera edat que li va provocar més d'una crítica. De fet, va arribar a dir que lamentava els insults perquè procedien de «gent gran amb el signe de la mort a la seva cara».

En aquesta ocasió, a més, Jorge Javier va carregar contra els més petits, contra els nens, dels qui va arribar a dir coses irraonables. De fet, com informa 'Blasting News', les xarxes socials es van encendre amb les seves declaracions, que van causar la indignació de molts pares que es van fer ressò de les seves paraules.

Les seves paraules van ser: «No suporto als nens a prop, jo no vull un nen a la meva vida», a més va assegurar que quan els veu, tant ell com la seva parella, canvien d'actitud pel gran rebuig que els provoquen.

Així i tot, va voler afegir una petita broma que pot ser que fins i tot ho empitjorés més. I és que el presentador, va afegir que només li agraden els «nens de 27 anys», ja que no cal portar-los al parc per «jugar». Les xarxes socials no han trigat a contestar-li amb tota classe de missatges que van en contra d'ell.

Entre els missatges es podien llegir coses com: «quin fàstic de persona», «fas bé perquè quina pena de nen sent adoctrinat amb la teva moralitat», «sense gent gran, sense nens, tampoc et van les dones...» o «però com pot ser tan detestable el paio aquest?», entre molts altres.

Això sí, el presentador, que no dubta a atacar tant a petits com a grans, donaria el que fos pels seus gossos, animals als quals estima amb bogeria.


Comentaris

envia el comentari