Jorge Javier carrega contra Salvador Sobral: «Parla i sembla que s'hagi de parar el món»

Al presentador no va agradar-li gens que el lusità critiqués el seu programa

Jorge Javier ha cargado duramente contra Salvador Sobral tras sus declaraciones
Jorge Javier ha criticat Salvador Sobral  | Cedida

Les crítiques de Salvador Sobral a 'Sálvame' han provocat reaccions dintre del programa, qui més s'ha fet sentir després de les paraules del cantant ha estat Jorge Javier Vázquez. El presentador no s'ha quedat callat i ha respost contundentment a Sobral.

«Salvador Sobral s'ha passat per les teles fent honor al seu cognom», publicava el presentador al seu blog per la revista 'Lecturas'. No tenia suficient amb això, i a aquestes paraules afegia unes altres amb les quals es referia al de Portugal com «el súmmum de la mala educació», tot en referència a les paraules que el cantant va tenir contra Belén Esteban i 'Sálvame' en una entrevista a 'El Hormiguero'.

Les paraules de Jorge Javier contra Sobral

Jorge Javier Vázquez no ha dubtat a criticar Salvador Sobral, «parla i sembla que s'hagi de parar el món», ha dit sobre ell. I és que ha deixat ben clar que les seves paraules contra el programa del qual és presentador no li han agradat gens. Ha afirmat que a ell mai li passaria pel cap anar a Portugal, el país de Salvador Sobral, «i qüestionar la televisió que allí es fa».

Volia deixar clar, a més, que per ell no es tracta d'una personalitat tan important: «Doncs 'chato', que tampoc és per a tant», deia, «que has guanyat Eurovisió, no has creat el Grindr», afegia fent referència a una popular aplicació de contactes.

Salvador Sobral critica 'Sálvame'

El guanyador d'Eurovisió l'any 2017 va visitar 'El Hormiguero' recentment per presentar la seva gira per Espanya. En la seva entrevista amb Pablo Motos va parlar sobre la fama i com va arribar-li a ell. Aquest tema va servir-i d'excusa per enviar un missatge molt crític al programa de Telecinco, presentat per Jorge Javier.

Salvador Sobral durante su entrevista en 'El Hormiguero'
Salvador Sobral a 'El Hormiguero' | Antena 3

«La fama és conseqüència de l'art, no la veig com un objectiu, sinó com una conseqüència», explicava. Després d'aquestes paraules arribaven les que dedicava al programa de Belén Esteban i companyia: «Crec que a Espanya no és així, hi ha molts famosos per ser famosos, com passa a 'Sálvame'».

No content amb això, Sobral encara va dedicar unes paraules més a Belén Esteban, a qui es va referir com «una que és famosa per estar amb un torero, no pel seu ofici», unes paraules que no han agradat gens als membres de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari