Jorge Javier Vázquez

L'error garrafal de Jorge Javier en directe que corre com la pólvora

La seva ficada de pota ha generat tota mena de comentaris

Ahir a la nit, Jorge Javier Vázquez es va posar novament al capdavant d'una nova gala de 'La Casa Fuerte'. Una gala que va tenir moments molt sorprenents, com els vídeos d'Asraf carregant contra la seva xicota o, sense passar per alt que fins i tot Aurah Ruiz va rebre la trucada de Jesé Rodríguez que, tot i la suposada infidelitat comesa, deia estar enamorat.

No obstant això, a més de tot, hi va haver una altra cosa que va cridar molt l'atenció dels espectadors. I no va ser altra que la ficada de pota de l'esmentat presentador. Un error que va fer riure enormement al públic i que s'ha convertit en 'viral' a les xarxes socials.

L'error garrafal de Vázquez

Enmig de l'esmentada gala del 'reality', Jorge Javier va haver de realitzar un anunci que res tenia a veure amb el programa. En concret, va haver de donar a conèixer que aquest pròxim dissabte, dia 5 de desembre, el canal Divinity, de Mediaset, anava a emetre la gala 'Els40 Music Awards' i ho farà en directe partir de les 21.00 hores.

I precisament donant aquesta informació és on va ficar la pota. I és que les seves paraules van ser: «A més de conèixer els premiats en les diferents categories, podreu gaudir de les actuacions dels millors artistes del moment com a Dua Lupa a Christian Tangana».

En aquest moment, després de pronunciar aquestes paraules, al presentador li va entrar el dubte de si havia pronunciat bé aquest últim nom. Per això, l'equip del programa li va venir a dir que s'havia equivocat i ell va dir: «Ah, és C. Tangana? Però és Christian Tangana, veritat? D'acord, d'acord».

Els veritables noms d'aquests dos artistes

Estava clar que havia ficat la pota a l'hora d'anomenar aquests dos artistes. I és que la primera, és una cantant britànica, coneguda per singles com 'New Love' o 'Be the one', que es diu realment Dua Lipa. Una artista que va començar la seva carrera musical amb només 14 anys i que ha aconseguit convertir-se en ídol de masses a mig món. Bona mostra d'això és que compta ja amb una interminable llista de premis internacionals: 3 'Brit Awards', dos 'Eurosonic Noorderslag', 1 'Glamour Awards', un 'Grammy', dos 'MTV Europe Music Awards...

El segon artista a qui va fer menció no és Christian Tangana. El seu nom artístic és C. Tangana i el seu nom real és Antón Álvarez Alfaro. És un cantant madrileny que s'ha convertit en un referent en els últims anys dins el món del reggaeton, el trap i fins i tot el pop llatí. Entre les seves cançons més conegudes estan 'Antes de morirme', 'Mala mujer' o 'Tu me dejaste de querer'. Això sense oblidar que és el coautor de la cançó 'Malamente', que va donar fama internacional a Rosalía, que va ser la seva parella fa temps.

El públic es parteix del riure amb la ficada de pota de Jorge Javier Vázquez

L'error comès per Jorge Javier durant la gala de 'La Casa Fuerte' va fer riure moltíssim als espectadors. I és que mostra d'això és que ràpidament les xarxes socials es van omplir de missatges que parlaven del que va passar, alguns com ara aquests:

  • «Jorge Javier Vázquez està a l'avantguarda com sempre jajajaja».
  • «M'ofec del riure».
  • «A tu t'agrada la nova Dua Lupa».
  • «Noves recomanacions per al cotxe?».

Això sense passar per alt, que també hi va haver algun espectador que es va enfadar perquè Vázquez no hagués pronunciat bé el nom d'aquests artistes.

Per aquest motiu van deixar algun missatge en contra i molest com aquest: «Em fa vergonya que aquest senyor sigui del mateix país que jo». Tampoc cal molestar-se. Un error el té qualsevol. A més, ja se sap, són coses del directe.