Jorge Javier està molt enfadat pels canvis a 'Sálvame Deluxe'

El presentador ha llençat diverses indirectes als directius de Mediaset
Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos a 'Sálvame' | Cedida

 

Jorge Javier Vázquez està molt enfadat amb els directius de Mediaset pel canvi de dia de 'Sálvame Deluxe' i la remodelació del programa amb nous continguts. El presentador ha utilitzat María Teresa Campos i Belén Esteban per llençar unes quantes indirectes als seus caps mostrant-los el seu descontentament per les seves decisions.

Segons recull ‘Esdiario’, en la secció setmanal de María Teresa Campos van debatre sobre el dret a desconnectar dels empleats i Jorge Javier va confessar que ell ho feia però que el seu no era un treball «normal», ja que: «qualsevol dia els teus caps et diuen que et toca presentar un programa el dissabte i és clar, no et pots negar, ho has de fer». Segons expliquen des de la Fàbrica de la Tele, productora del programa, aquestes paraules haurien suposat un dur cop per determinats directius de Mediaset que ho consideren una «declaració de guerra, de manera soterrada i del tot insidiosa».

 

El presentador català no es va quedar allí i va seguir llençant missatges contra els seus caps. Jorge Javier va preguntar a María Teresa Campos com portava treballar els caps de setmana i la presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' va evitar entrar al drap i li va respondre que en tenir lliure de dilluns a dissabte pensava que tenia més temps per fer les seves coses.

No hi ha dos sense tres. En una tornada de la publicitat, María Teresa Campos i Belén Esteban estaven parlant i Jorge Javier es va acostar per interessar-se pel tema. «Com té una nena jove, parlàvem d'un concert de música al que la seva filla volia anar...» va contestar la periodista malaguenya, la qual cosa va permetre al presentador deixar anar una altra indirecta a la directiva: «ah, però no pot anar al concert amb la seva filla perquè com ara treballa el dissabte!». Aquesta vegada, María Teresa Campos va intentar suavitzar l'ambient de tensió i va explicar que sí que podria anar perquè el concert no era el dissabte.