rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier busca parella a Grindr, una aplicació per lligar

El presentador està gaudint d'unes vacances a les Maldives
Imatge d'arxiu | Telecinco

 

Després d'un any amb molta feina, Jorge Javier Vázquez està gaudint d'unes merescudes vacances a les Maldives al costat d'una amiga íntima de Badalona. El presentador de Telecinco està fent servir el blog que té a la revista 'Lecturas' per explicar com està sent el seu dia a dia, però també per treure a la llum que s'ha obert un perfil a Grindr, una aplicació per lligar entre homosexuals, per tal de trobar una nova parella.

 

Amor al gimnàs

«A les set del matí ja estem en peu de guerra. Jo vaig al gimnàs i ella aprofita per rentar-se. Als tres quarts d'hora jo torno tot suat i anem directament a esmorzar. No, no passo abans per la dutxa. És un dels tants plaers que em permeto quan estic en un lloc on no em coneix ni déu», explica Jorge Javier.

En un dels seus dies de rutina al gimnàs, el presentador explica que va veure «un noi al qual anomenarem Robin» i es va enamorar a primera vista. «Sobre un metre vuitanta-cinc, ros, una bellesa de manual», recorda Vázquez, qui no podia deixar de mirar-lo. Més tard, mentre esmorzava, Jorge Javier li va ensenyar a la seva amiga qui era el jove que havia «fitxat» al gimnàs i els dos van quedar enamorats.

 

Jorge Javier s'obre un perfil a Grindr

Més tard, mentre dinaven, Jorge Javier va animar a la seva amiga a fer-se Tinder, una aplicació per lligar, i així riure una estona. De la mateixa manera, el presentador també va decidir fer el mateix, tot i que en el seu cas es va obrir un perfil a Grindr, una aplicació exclusiva per a homosexuals.

 

Malgrat això, sembla que Jorge Javier no ha tingut molta sort de moment. «Els plans que em surten són a cent cinquanta quilòmetres, així que el rotllo sexual sembla descartat en aquest viatge», ha reconegut el presentador.

Però això no acaba aquí. Recordeu a Robin? Doncs va ser la primera persona que li va aparèixer a l'amiga de Jorge Javier quan es va crear el seu perfil de Tinder. «M'ha fet una ràbia tremenda veure'l a Tinder perquè durant l'esmorzar ens hem creuat la mirada en la secció de pastisseria i, a mi, se m'ha disparat la imaginació», ha dit el presentador. 

 

Tot i això, sembla que la seva amiga tampoc tindrà cap relació amb Robin. «Aquí, o ho fem els dos o els dos tornem a Espanya sense trencar-nos ni tacar-nos», ha acabat Vázquez.