Jorge Javier perd 15 quilos amb dietes, entrenament i liposuccions

Jorge Javier ha afirmat que no sabia que li «sobraven tants» quilos

Portada de la revista 'Lecturas en la que aparece Jorge Javier Vázquez
Una part de la portada de la revista 'Lecturas' on apareix Jorge Javier Vázquez | Lecturas

Ja fa 21 anys que Jorge Javier Vázquez és una de les cares més reconegudes de la televisió i, des de llavors, hem pogut veure tots els canvis que ha sofert. La seva imatge ha anat canviant de forma molt continuada al llarg dels anys i, tot i que el presentador sempre segueix estrictes dietes, en els últims anys el veiem amb una mica d’excés de pes.

Però ara ja ho ha aconseguit: Jorge Javier Vázquez s’ha aprimat 15 quilos, ara en pesa 70, i presumeix de la seva fita a les seves xarxes socials on algunes persones el critiquen per altres aspectes del seu físic. Encara que realment Jorge Javier mai ha tingut cap complex amb el seu cos i mai ha tingut vergonya d’ensenyar qualsevol tipus de fotos amb uns quilos de més.

Jorge Javier en un día en la playa en el año 2014
Jorge Javier en un dia de platja l'any 2014 | GTRES

15 quilos menys amb dietes i liposuccions

Amb aquest nou canvi d’imatge, més esvelta i atlètica, aprofita per entrevistar-se amb la revista 'Lecturas' on explica «He perdut una quantitat de quilos que fins i tot em fa vergonya admetre perquè realment no sabia que em sobraven tants».

També promociona l‘empresa de dietes 'Pronokal' on Jorge Javier és el protagonista de l’espot: «Vaig perdre 5 kg en 2 setmanes. M'agraden les seves galetes de xocolata, saben a galetes de xocolata».

Tot i que cal dir que no ha aconseguit aquesta nova figura només amb una dieta. Jorge també reconeix que fa exercici cinc dies a la setmana, acompanyat d’un entrenador personal. A més a més, també admet que ja porta més de tres liposuccions arreu del cos, però que no se'n farà més perquè l'obliguen a passar el postoperatori sense treballar i només ho pot fer de vacances, i clar, no les vol malgastar en això.

Portada de la revista 'Lecturas en la que aparece Jorge Javier Vázquez
Fragment de la portada de la revista 'Lecturas' on apareix Jorge Javier Vázquez | Lecturas

Jorge Javier serà el nou presentador de «GH VIP»

Jorge Javier Vázquez li pren el lloc a Jordi González com a presentador de la pròxima edició de 'Gran Hermano VIP' on l’espera Telecinco al setembre. A més a més, ell va ser un dels que va contribuir que acabés 'Gran Hermano' perquè enyoraven a la presentadora Mercedes Milà que va deixar el programa l’any 2015.

Mentrestant, Jorge Javier està centrat a complir el seu somni: la seva obra de teatre 'Grandes Sueños' està triomfant entre els seus seguidors. A més, evita parlar sobre el tema de l’estiu: el marit d’Ana Rosa, que és qui el va descobrir a la televisió en el programa 'Extra Rosa'.


Comentaris

envia el comentari