Jorge Javier Vázquez podria tornar a operar-se després de patir l'ictus

El presentador català estaria esperant uns resultats per veure si l'han de tornar a intervenir

Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier Vázquez podria tornar a operar-se   | Telecinco

Al març d'aquest any Jorge Javier Vázquez va patir un ictus que el va allunyar duran un breu període de temps de qualsevol activitat professional. Per sort, el badaloní ha aconseguit recuperar-se gairebé en temps rècord.

Possible petita intervenció

Després de la recuperació, el presentador de 'Sálvame' ha rebut una mala notícia, ja que hauria de tornar a passar per quiròfan per a recol·locar una vàlvula cerebral que s'hauria mogut. Aquesta intervenció no comportaria cap risc.

Segons diverses fonts, tot apunta al fet que el català podria haver realitzat una prova de radiofreqüència divendres passat amb l'objectiu d'obtenir un diagnòstic més clar, no obstant això el mateix Jorge Javier ha afirmat durant el seu programa que aquesta revisió encara no s'ha dut a terme, per la qual cosa, de moment, encara no està confirmat si haurà d'operar-se o no.

Suport dels directius de Mediaset

Malgrat això, el presentador, que es troba en una època de ple treball, no està disposat a deixar-se abatre per aquest nou sobresalt. El de Badalona compta amb tot el suport dels directius de Mediaset per a continuar a la cadena durant molts anys i fins i tot està a punt de tornar als teatres amb una nova producció.

Jorge Javier, atònit davant el tamany del membre viril de 'El Cejas'
Jorge Javier té tot el suport de Mediaset| TELECINCO

 

Jorge Javier desmenteix la notícia, per ara

El presentador va voler desmentir davant les càmeres de Telecinco la notícia publicada. El català va començar dient que encara no volia comunicar res perquè estava esperant a tenir «alguna certesa», mostrant el seu malestar per la font que va filtrar la informació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari