Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier posa punt final: explica l'intent de Rocío Carrasco per posar fi a la seva vida

El presentador de 'Sálvame' ha desmentit les informacions del diari 'El Mundo' al tram final del programa

Ahir, dimarts 13 d'abril, va ser una tarda intensa al plató de 'Sálvame'. Només començar el programa, Kiko Hernández, el presentador d'ahir a 'Sálvame Limón', prenia la paraula per avisar a l'audiència que Jorge Javier explicaria tots els detalls sobre què va passar en l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco l'any 2019. Així, Hernández va voler sortir al pas de les informacions publicades al diari 'El Mundo', on posaven en dubte que la filla de 'la més gran' hagués volgut suïcidar-se en prendre només 'tres pastilles'.

Aquesta i altres revelacions de la filla de Rocío Jurado han estat aclarides per Jorge Javier Vázquez, que ha explicat els detalls d'aquell episodi, negant tot el publicat en els últims dies. Jorge Javier Vázquez ha parlat en nom dels responsables de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', i ha dit que «no es va insistir més en l'explicació de l'intent de suïcidi perquè no volien aprofundir en aquest tema, però demà es publicarà l'informe mèdic i el document oficial de l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Desmenteix 'El Mundo' i els seus dubtes sobre l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco

Jorge Javier ha criticat que es posi en dubte una història tan terrible per a la filla de Rocío Jurado i els seus familiars: «Rocío Carrasco es va intentar suïcidar amb tres classes de pastilles, es va prendre 32 pastilles de tres classes diferents. Tot està acreditat i demà s'explicarà amb la profusió més gran de dades».

«No sé per què s'ha insistit a posar contínuament en dubte el testimoni d'aquesta noia, hauríem de preguntar el perquè», ha tancat el presentador de 'Sálvame', que ha avançat alhora que aquesta nit, durant la nova entrega de la docu-sèrie, es donaran més detalls de tots els dubtes sobre aquest intent de suïcidi de Rocío Carrasco.

Jorge Javier revela la intrahistòria de la famosa trucada de Rocío Flores

El presentador de 'Sálvame' també va donar resposta aquest dimarts a aquells que van criticar l'actitud de la productora del documental, 'Rocío, contar la verdad para segur viva', per no deixar entrar en directe a Rocío Flores per donar la seva versió del qual ha explicat la seva mare en els episodis 0 i 1. Rocío Flores va trucar a Jorge Javier Vázquez i a Belén Esteban, però va ser en ple directe del primer lliurament del programa, de manera que no van tenir constància de les trucades en estar els telèfons en mode 'silenci'.

El cas és que la filla d'Antonio David Flores sí que va poder parlar amb el director de l'espai, Alberto Díaz, però la qüestió és com va poder arribar a obtenir aquest telèfon. Ningú sap a través de qui va aconseguir aquest número, imprescindible per poder entrar al programa, encara que finalment no va aconseguir el seu objectiu: «Hi ha sospites que Rocío va gravar aquesta conversa».

No va entrar en directe per protegir la filla de Rocío Carrasco

En la tarda d'ahir, Jorge Javier Vázquez va començar a reflexionar i realment, en aquell directe no sabia què fer amb la trucada, encara que de primeres va confessar que hauria deixat que Rocío parlés durant el documental, però, més tard, va repensar i va canviar d'opinió: «Crec que no era el moment».

El presentador de Telecinco també va revelar que el director de l'espai, Alberto Díaz, li va fer saber alguns aspectes de la trucada de Rocío Flores que el van deixar molt impactat: «A mi em va dir una frase Alberto que, si Rocío Flores, enmig de l'emissió d'aquest documental, amb una mare que explica que ha estat a punt de suïcidar-se, diu el que li va dir a Alberto, no hauria quedat en bon lloc. L'empatia que demostra Rocío Flores és inexistent».