Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier revela un dels grans secrets de la seva vida: «Tenia vergonya»

El presentador s'ha sincerat al plató de 'La Casa Fuerte'

Si alguna cosa caracteritza a Jorge Javier Vázquez com a presentador és la seva espontaneïtat i la seva naturalitat. I és que no té objeccions a parlar de qualsevol tema o en explicar aspectes molt íntims de la seva vida. Així, per exemple, a través del bloc que posseeix a la revista 'Lecturas', ha revelat que pateix el TOC de tenir diverses cites a la setmana.

No obstant això, ahir va fer una confessió molt íntima en directe al plató de 'La Casa Fuerte', una confessió que va deixar a tot el món realment sorprès i que té a veure amb els seus genitals.

L'origen de la revelació del secret

El punt de partida perquè el presentador del 'reality' s'animés a revelar alguna cosa molt personal va ser una conversa al plató amb Efrén Reyero, exconcursant del programa. En concret, a aquest li va preguntar sobre les raons que feien que no fos possible una reconciliació amb Marta López.

El malagueny va exposar que el principal escull és la distància, ja que ella viu a Madrid amb els seus fills i ell ho fa a Andalusia. Aquesta resposta va fer que Jorge Javier li preguntés per l'edat que tenia i per respondre Efrén li va dir que tenia 38 i aquest li va deixar anar: «Doncs com diria el meu pare, ja tens pèls en els ous». I a això l'extronista va respondre: «No, perquè em faig el làser».

Jorge Javier es confessa

Davant la resposta d'Efrén, el presentador no va poder evitar riure. No obstant això, va trigar uns segons a parlar sobre aquesta qüestió al respecte: «Saps que ho estic pensant jo també?». És més, va matisar: «Sí, em trauré la vergonya i m'ho faré». Efrén li va dir que es tragués el pudor, és més, el va animar a anar a depilar-se amb ell. I Jorge Javier Vázquez li va respondre: «És que em fa vergonya, però m'ho faré».

En aquest moment, el conductor de 'La Casa Fuerte' va tirar de la seva ironia i sentit de l'humor habituals i va afegir: «Una de les grans notícies de les quals diem a aquestes hores de la nit». Així mateix, davant les preguntes que algú de l'equip li va fer per la situació, va voler explicar encara més el que li passava davant aquesta mena de depilació.

De fet, concretament, va dir: «És que tenia la meva objecció. Em feia vergonya que la senyora m'agafés els.., però jo tinc una doctora que ho fa molt bé. Tampoc vull dir el seu nom, però precisament demà vaig a veure-la».

La reacció del públic davant la confessió de Jorge Javier

Com no podia ser d'altra manera, les paraules de Vázquez no van passar inadvertides per a l'audiència. Mostra d'això és que les xarxes socials es van omplir de missatges de tota mena al respecte. Així, hi ha qui van optar per iniciar un debat sobre la depilació genital, malgrat això, altres el que van fer va ser atacar durament el presentador per les seves paraules i per assumptes, com aquest, que, de vegades, treu a la llum. Precisament entre els comentaris més crítics amb ell van destacar alguns com aquests:

  • «Aquest home pensa en alguna cosa més que arrufar?».
  • «I què ens importa aquesta bestiesa? Sempre estàs igual, canses bastant».
  • «Quin avorriment de programa quan el presenta aquest home perquè no diu res més que ximpleries! Prefereixo quan està Sandra Barneda».

D'aquesta manera, hi va haver qui van deixar palès que les històries i comentaris personals de Jorge Javier Vázquez no els interessen gens ni mica. No obstant això, d'aquí a què acabi 'La Casa Fuerte' hauran de seguir escoltant confessions similars. Sí, perquè el presentador no dubta a parlar de qualsevol tema amb total naturalitat, sigui sexual, emocional o fins i tot escatològic.