Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier revela les seves sospites sobre el traïdor que amenaça Telecinco

Jorge Javier s'assabenta de l'estratègia d'una cara de Telecinco

Fa molts anys que Jorge Javier Vázquez presenta tota mena de realities. I ja no el sorprèn res del que puguin fer els concursants per avançar al concurs.

La veritat és que és un dels formats més durs de Telecinco de l'última dècada ha estat Supervivientes. Una aventura al límit on els famosos han de resistir tant de temps com sigui possible als Cayos Cochinos i aconseguir menjar fent l'impensable per sobreviure.

El cas és que Jorge Javier Vázquez ha vist de tot en les diverses edicions que ha presentat. Però no s'esperava una de les confessions més greus que ha fet un exconcursant de l'última edició.

Jorge Javier Vázquez no dona crèdit

Anuar Beno, el germà d'Asraf i un dels supervivents més polèmics de la passada edició, ha parlat sobre el seu pas per Hondures i no s'ha tallat a l'hora d'explicar els secrets més grans que estaven amagats fins ara.

Tots recordem que el germà d'Asraf no va tenir un gran començament al reality. A més de les seves polèmiques esbroncades amb Ana Luque i Nacho Palau, va ser protagonista perquè va aconseguir fer foc.

Anuar Beno plorant
Anuar Beno plorant a 'Supervivientes'. | Mediaset
 

El cas és que va fer creure a la direcció del programa que no havia fet res il·legal per aconseguir-ho, però la veritat és que els seus propis companys el van ajudar a amagar una veritat que finalment ha sortit a la llum.

Jorge Javier és testimoni de la confessió més impactant de Supervivientes 2022

«No teníem res per menjar i feia dies intentàvem fer foc amb els fils de coco. A més, tres dels meus companys es van posar malalts», explica Anuar al canal de Twitch Vaya vaina.

Contra les picades, l'organització els va donar un repel·lent per a mosquits, i Anuar va veure la solució als seus problemes. «Nois, avui es menja calent», va afirmar als seus companys.

Captura d'Anuar Beno acomiadant-se dels seus companys de 'Supervivientes'.
Anuar Beno, amb Lara Álvarez, en una imatge d'arxiu. | Mediaset
 

El jove va demanar a tothom que entretinguessin les càmeres perquè no poguessin gravar la il·legalitat que estava duent a terme. «Ho hem de fer bé perquè tenim càmeres. Munteu un xou, distraieu-los, jo faig el foc i crido que he fet foc», va exposar.

«L'organització va sospitar, però no en tenia proves. Em van dedicar un programa sencer per fer-me un judici. Jo tenia por perquè creia que tenien les proves i no volia mentir massa per tampoc quedar tan malament. Però en un moment donat em vaig adonar que no tenien proves i vaig seguir amb la mentida, em van jutjar i em van apagar el foc per demostrar que ho sabia fer... i ho vaig fer», ha reconegut mesos després.

«Ho feia per pura supervivència»

Un dels seus companys, Kiko Matamoros, va ser ingrat amb ell i va acabar revelant-ho tot. «Kiko Matamoros va deixar anar que jo havia fet trampes», lamenta Anuar.

Anuar Beno pateix una caiguda i és atès pels metges
Anuar ha confessat la seva pròpia traïció durant 'Supervivientes 2022'. | Mediaset
 

I és que carrega contra el tertulià perquè «quan ell menjava calent callava». D'aquesta manera, Jorge Javier ha vist com Anuar explicava que aquella il·legalitat va ser una cosa que va fer per pura supervivència.

«Era supervivència i nosaltres havíem de menjar calent perquè hi havia tres persones malaltes». L'assumpte és que aquí no s'acaben les polèmiques que afecten el cunyat d'Isa Pantoja. En un moment donat, el concursant estava al límit i va demanar la seva l'expulsió.

Però l'audiència no l'expulsava i va pensar a lesionar-se per deixar els Cayos Cochinos sense haver de pagar la multa. «Vaig dir, 'com em salvi, fico el peu a la foguera per lesionar-me i que em treguin del programa'. No aguantava més, tot eren discussions, només pescàvem Alejandro i jo...», recorda sobre un episodi que li 'pesa molt'.