Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier Vázquez revela en directe l'estratègia d'Olga Moreno

Jorge Javier Vázquez té molt clar el pla de la dona d'Antonio David per guanyar 'Supervivientes'

Un dels grans atractius de Jorge Javier Vázquez com a presentador de 'Supervivientes' és que no té 'pèls a la llengua'. D'aquí que expressi tot el que sent, pensi o percebi en el moment. I precisament això és el que va fer ahir a la nit amb Olga Moreno.

Aquell no va dubtar a revelar en ple directe l'estratègia de la dona d'Antonio David per guanyar. I aquesta va exposar-la amb claredat. A més, la va sustentar en imatges sobre els últims fets esdevinguts a l'illa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El presentador exposa el pla de la sevillana per ser la vencedora del 'reality'

Tots els concursants del programa poden tenir unes línies a seguir per obtenir el triomf. No obstant això, sembla que la que les ha deixat al descobert ha estat la madrastra de Rocío Flores. O, almenys, això pensa el presentador.

Així, ahir a la nit, en els minuts previs a la gala que s'emeten en 'Mitele plus', va exposar quina creu que és l'estratègia d'ella. Això sí, ho va fer després de demanar permís a l'organització. I és que va manifestar que «Això no és desequilibrar, que després diuen que el presentador desequilibra».

Tot seguit es va dirigir a la defensora Moreno i li va dir: «Si vas a un 'reality', guanyaràs. I jo crec que tots han de portar la seva estratègia i no és lícit sinó obligatori. Perquè si no no vas».

Després va afegir: «Jo crec que l'Olga, amb molt bon encert, el que està fent és aprofitar les ficades de pota dels altres per recalcar-les. I així llavors anar traient a diversos enemics».

L'amiga de la concursant es va mostrar perplexa davant d'aquest argument. Per aquest motiu li va dir: «Però això ho has vist tu?». I Jorge Javier Vázquez va respondre: «Ho he vist amb Omar i ho anem a veure avui al programa».

Amb aquestes paraules ell es referia al fet que la sevillana plorant havia carregat contra el seu company. I ho havia fet després que ell revelés que s'havien saltat les normes amb certs privilegis. I és que Moreno va apostar per deixar-lo en evidència i acusar-lo d'haver-los venut pel premi final.

Això sí, el xicot d'Anabel Pantoja havia dit la veritat. És més, l'andalusa havia estat qui havia mentit. I ho havia fet a la cara de Lara Álvarez.

Les opinions respecte al plantejament del català

Res més exposar el seu punt de vista, el presentador no va dubtar a demanar que els col·laboradors manifestessin si estaven d'acord o no. I el primer a fer-ho va ser Agustín Bravo, que va reconèixer que el seu argument era interessant. No obstant això, va afirmar que la coneixia des de feia molts anys i el sorprenia que pogués tenir aquesta estratègia.

Unes paraules davant les quals el català va manifestar: «Potser aquestes coses les fan de manera instintiva. I és que saps que estàs en un concurs i utilitzes tots els recursos. Del que es tracta és d'anar carregant-se al company».

Tanmateix, les seves paraules no van convèncer la defensora Olga Moreno. Tant és així que aquesta va rebutjar aquesta idea per destacar les qualitats d'aquella com a concursant. I va dir: «Ha estat líder, bona companya quan un s'ensorra, pesca...».

Tot i això, Jorge Javier Vázquez va seguir a la seva. És més, ha incidit que tots els participants, inclosa la sevillana, s'havien portat molt malament amb Omar.

Els espectadors donen el seu punt de vista sobre l'argument el presentador

Les paraules de qui està al capdavant de 'Supervivientes' no van deixar indiferent al públic. Així, aquest va usar les xarxes socials per opinar al respecte. I la veritat és que molts espectadors van estar absolutament d'acord amb ell.

Mostra d'això són alguns missatges que van publicar com ara aquest: «Ara reconeix que l'hi ha explicat a Omar. Però a la platja va insinuar que ell podia haver-li mirat les seves pertinences sabent que no era cert. Això no és roí?».

És més, també li van dedicar comentaris més durs com ara «Sempre camina a l'aguait per veure a què pot deixar per terra». Això sense oblidar altres que l'han definit com a «malèfica mare coratge».

Això sí, per a altres televidents, l'esposa d'Antonio David està fent un bon concurs. Tant és així que fins i tot lloen que tingui una estratègia per guanyar, i consideren que és el que cal fer.