La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez dona un toc a María Patiño per Rocío Carrasco: 'Et dic una cosa'

La col·laboradora de 'Sálvame' és una de les persones que dubta de les declaracions de Rocío Carrasco sobre els presumptes maltractaments

Hores abans que s'emetés el setè episodi del documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', en 'Sálvame' avançaven alguns dels temes que anaven a veure la llum. Què va ocórrer quan es va llegir el testament de Rocío Jurado i l'agressió de la qual Rocío va ser víctima a les mans de la seva filla eren els punts forts de la nit. Com era d'esperar, els col·laboradors es mostraven expectants pel testimoni de la filla de Pedro Carrasco, però María Patiño assegurava que hi havia coses que no li quadraven.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La presentadora de 'Socialité' ha estat una de les persones de Telecinco que més escèptica s'ha manifestat respecte a la història de Rocío Carrasco. Sigui perquè és incapaç de reconèixer que la seva tasca com a periodista no ha estat del tot professional per mantenir una versió sense haver-la qüestionat o contrastat, o bé perquè té en el seu poder informació desconeguda, la veritat és que María segueix sense creure's del tot el narrat per Carrasco.

María Patiño qüestiona el testimoniatge de Rocío Carrasco

El passat dimecres, 28 d'abril, es debatia en el programa presentat per Jorge Javier Vázquez què va ocórrer després que Rocío Flores li propinés una pallissa a la seva mare. Va ser aleshores quan María Patiño va assegurar tenir en el seu poder una documentació que tiraria per terra el testimoniatge de Rocío Carrasco. «Pot ser que faltin algunes dades... Ho poso sobre la taula perquè ningú se'm tiri damunt» deia.

La col·laboradora estava fent referència a les paraules que, suposadament, va esmentar la jove després de l'altercat amb la seva mare. Segons la filla de 'la més gran', el xofer encarregat de portar a la nena al col·legi va ser testimoni de com Rocío Flores va cridar al seu pare i li va dir: «Ja està fet». Un testimoniatge que va ser dit davant el jutge i recollit en la sentència.

«En la documentació no existeix», mantenia Patiño. Jorge Javier i Kiko Hernández van explotar davant les paraules de la seva companya i aquesta va acabar confessant que la informació que tenia sortia d'un article publicat en la premsa i va començar a explicar-la. El presentador li va dir que en aquest article potser no es va recollir tot el que va succeir aquell matí, però María Patiño continuava insistint tirant-li en cara als seus companys que creguessin la versió de Rocío Carrasco.

Jorge Javier a María Patiño: «Aquesta història és de Rocío, no teva»

«Jo és que sí que necessito tota la informació, vosaltres no, però jo sí. Potser vosaltres us creieu a ulls clucs a Rocío Carrasco i jo tinc els meus dubtes», va assenyalar Patiño. Veient que la presentadora de 'Socialité' no entrava en raó i es negava a posar en dubte la informació que havia llegit en premsa malgrat haver sentit de boca de la mateixa Rocío el que va passar, Jorge Javier va esclatar.

«Escolta, no, no. Per què ens poses en aquesta tessitura? Em sembla una falta de respecte. T'ho dic de veritat. Però tu de què vas? Ets l'única que poses en qüestió tot el que veus, o què?», va començar dient-li el presentador molest amb l'actitud de la seva companya: «Et diré una cosa, aquesta història és de Rocío, no teva», li va deixar ben clar Jorge Javier.

Des que es va estrenar el documental, María Patiño s'ha obstinat a intentar veure quaselvol buit de Rocío Carrasco per a arremetre contra ella i qüestionar la seva història: «És meva perquè sóc aquí per a qüestionar. No em quedaré callada davant els dubtes que tinc», es va defensar. «T'adones del que estàs fent? Estàs tirant per terra el treball de tots els teus companys dient que ets l'única que poses en qüestió», li va voler explicar Jorge Javier.

La direcció del programa va voler manifestar-li a María Patiño que podia ensenyar tota la documentació que cregués oportuna mentre Jorge Javier explicava que el documental de Rocío compta amb més de 60 hores d'enregistrament i ha estat un treball de recerca que ha tingut una durada d'un any.