Emotiu adeu del català Jorge Javier Vázquez: «M'acomiado amb tristesa. Gràcies»

El presentador de Telecinco es troba de gira per la seva nova obra

Jorge Javier Vázquez con los brazos abiertos en un plató de Telecinco
Jorge Javier continua amb la seva gira de teatre | GTRES

Fa uns dies, Jorge Javier Vázquez es traslladava a Donosti per a estrenar la seva obra, 'Desmuntant a Sèneca'. Caut i respectant les mesures de seguretat pel coronavirus, el presentador de 'Sálvame' tornava al teatre molt il·lusionat per a posar-se davant el seu públic, aquest que sempre s'ha mostrat al seu costat en els moments més difícils.

«Abans de l'última funció a Donosti, un amic em porta a esmorzar a Mugaritz. No serveixen plats, serveixen felicitat. M'acomiado de la ciutat amb un punt de tristesa. Gràcies per tant», confessava en el seu compte d'Instagram, on li ho podia veure posant en un sofà de la ciutat basca.

Una comèdia que parla sobre la brevetat de la vida

Sens dubte, l'obra del periodista ha servit per a molts espectadors com un bàlsam davant la situació actual. L'obra en qüestió es tracta d'una comèdia basada en els ensenyaments del filòsof Sèneca.

«La vida és curta i cal saber aprofitar-la», són algunes de les frases més reconegudes d'aquest filòsof del qual han après milers d'artistes, pensadors, polítics i lectors.

En aquesta obra, Jorge Javier interpreta a les morts de Sèneca. Durant l'obra teatral, el protagonista va desmuntant l'argument i les idees del jove directes i del propi Séneca: «Què és la vida?, Què fem per a aprofitar-la?, Què fem aquí?, Malgastem el nostre bé més preuat, el temps?, Tenim dret a morir, a triar la nostra mort?, Què sap Sèneca del que em passa a mi?, És la vida breu?».

Sens dubte, una obra màgica que ha conquistat no sols a Jorge Javier, sinó a la resta del públic que cada dia acudeix al teatre per a veure-la. Una obra més que farà oblidar, durant uns moments, la situació tan delicada que estem vivint en els últims mesos.


Comentaris

envia el comentari