Jorge Javier Vázquez rep l'alta després d'haver patit un ictus

El presentador de 'GH Dúo' i 'Sálvame' haurà d'estar, com a mínim, tres setmanes fent repòs absolut

Jorge Javier Vázquez en 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez rep l'alta hospitalària | Telecinco

El presentador estrella de 'Sálvame' y 'GH Dúo', Jorge Javier Vázquez, ha rebut avui una molt bona notícia. Els metges que durant aquests dies l'han estat atenent a l'Hospital Universitari Sanitas La Zarzuela, de Madrid, li han donat l'alta després d'haver estat operat d'urgències per haver patit un ictus. L'operació i el postoperatori han estat tot un èxit i és per això que el presentador català ja pot tornar a casa seva i descansar. Aquesta recuperació però farà que Jorge Javier hagi d'estar, com a mínim, tres setmanes fent repòs absolut.

Segons recull 'la Coctelera', Vázquez ha obtingut l'alta avui a les 12.00 hores i, des de l'hospital, s'ha compartit una nota en nom del presentador on agraeix novament l'interès pel seu estat de salut dels mitjans de comunicació i les «nombroses mostres d'afecte dels seus companys i particulars rebudes aquests últims dies». També agraeix l'atenció que ha rebut per part de l'equip del centre hospitalari durant els dies que ha estat ingressat.

Imagen de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez haurà d'estar en repòs absolut durant mínim tres setmanes | Telecinco

 

El procés de recuperació

Tot i que el seu estat de salut ha millorat considerablement, al presentador li esperen unes setmanes d'un important procés de recuperació. És per això que haurà de romandre, mínim tres setmanes, en repòs absolut i on se li realitzaran noves proves per comprovar que tot està correcte. Així doncs, els seus companys el seguiran substituint: Jordi González presentarà 'GH Dúo', Paz Padilla i Carlota Corredera el substituiran a 'Sálvame' i María Patiño ho farà al 'Sálvame Deluxe'.

  • Altres notícies relacionades: Jorge Javier Vázquez, sobre el seu ictus: «Ha estat un episodi molt greu...»

Durant la trucada que el presentador va fer a 'Sálvame' va declarar que estaria molt controlat i que, a més, seguirà de forma molt estricta el tractament que li han donat els seus metges. Vázquez també va voler deixar clar als seus seguidors que tot i la gravetat de la malaltia que havia patit: «No vull viure amb por. M'agrada viure com visc, no vull veure'm amb una manteta i una sopa».


Comentaris

envia el comentari