Jorge Javier Vázquez presentant 'El tiempo de descuento' a Telecinco (26-01-2020)

La 'bomba' que va deixar anar ahir mateix Jorge Javier en directe

El presentador català va anunciar que aquest diumenge s'emetrà el debat final de 'Supervivientes'

L'edició més llarga de la història de 'Supervivientes' va finalitzar aquest dijous 4 de juny amb la victòria de Jorge, el guàrdia civil que s'ha guanyat a pols el premi de 200.000 euros.

Després de 15 setmanes d'aventura, Mediaset acomiadarà aquest diumenge el reality amb un gran debat el que s'ha convertit en el programa d'entreteniment més vist de tota la temporada.

El debat final es gravarà avui i serà emès el diumenge

La gran gala final de 'Supervivientes' posarà el punt final a una edició històrica. Segons la informació publicada per 'Formula TV', Telecinco emetrà el diumenge 7 de juny un debat especial que estarà conduït per  Jorge Javier Vázquez i que es gravarà aquest divendres 5 de juny al plató habitual del programa de Mediaset. L'enregistrament d'aquest debat es durà a terme durant el dia perquè el presentador català pugui fer en directe aquest mateix divendres la 'La última cena'.

El debat final cobrirà el buit deixat per 'A propósito de 'Supervivientes' que el diumenge 31 de maig va presentar Sonsoles Ónega i servirà com a fi de festa de l'edició, ja que Mediaset ha descartat la realització d'un tercer debat, tal com es rumorejava fa uns dies. Per això, s'ha de seguir el marcat en altres edicions i es realitzarà un únic debat el diumenge 7 a les 22 hores.

Estaran a plató els concursants que hagin passat la quarantena

La peculiaritat d'aquest debat final radicarà en el fet que, a causa de la quarantena pel coronavirus, no tots els concursants del reality podran estar al plató de Telecinco. Per aquesta raó, tots els participants que ja han superat aquestes dues setmanes de quarantena podran estar en l'enregistrament del debat al costat de Jorge Javier Vázquez. Mentrestant, els que segueixin confinats connectaran des del lloc en el qual es trobin passant la quarantena.

Tot i això, ningú es vol perdre aquesta última cita amb 'Supervivientes' per analitzar en detall el que ha donat de si aquesta edició, a més de comentar totes les polèmiques que han anat sorgint al llarg d'aquests gairebé quatre mesos de concurs.