Jorge Javier Vázquez arremet contra els partits d’esquerra

El presentador de 'Sálvame' ha insistit en el fet que «si l’esquerra fos intel·ligent, intentaria que jo estigués en els seus actes»

Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit
Jorge Javier Vázquez ha arremès contra els partits d'esquerra espanyols  | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez és conegut per no tenir pèls a la llengua quan opina sobre qualsevol tema. Ara, el presentador de ‘Sálvame’ ha sacsejat els partits d’esquerra espanyols amb les seves darreres declaracions, tenint en compte que tornaran a celebrar-se eleccions el pròxim 10 de desembre.

Jorge Javier Vázquez critica durament els partits d’esquerra 

En concret, el badaloní ha compartit la seva opinió sobre la connotació negativa que guarda la paraula 'progre', i ha posat com a exemple el seu pare, el qual feia servir aquest terme amb assiduïtat. «En 40 anys hem avançat molt poc. Se sospira amb nostàlgia per un passat en el qual imperava un ordre avorrit i una moral tan estricta com hipòcrita».

A través del seu blog a la revista 'Lecturas', Jorge Javier ha aprofitat que gaudeix de popularitat per adreçar-se directament als seus seguidors: «Si l’esquerra fos intel·ligent, dic jo que intentaria que un dels presentadors més populars d’aquest país estigués en els seus actes». No obstant això, el presentador ha manifestat que no rep cap invitació perquè «li perd el seu proverbial i vergonyosa superioritat moral, i es maneja a l’Espanya actual amb coordenades antigues i molt passades de moda».

Jorge Javier Vázquez ens ha confessat el flirteig que va tenir amb un futbolista heterosexual
El presentador català és conegut per no tenir pèls a la llengua quan expressa la seva opinió  | INSTAGRAM

A més a més, el presentador de Telecinco ha explicat que sovint s'ha vist amb l'obligació de «torejar mirades commiseratives, com si m’estiguessin perdonant a vida i acceptant com un mal menor que un presentador com jo estigués allà», fent referència a la seva aparició en esdeveniments polítics.

Finalment, el badaloní ha conclòs la seva reflexió amb la següent declaració: «Busquen contínues justificacions per saludar-me amb cert decòrum quan se’ls hi hauria de caure la cara de vergonya per no haver estat capaços de formar govern». I ha afegit que «l’esquerra segueix tenint el seu punt classista la dreta no avança i he vist a joves sospirant pel règim de Franco».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari