rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jorge Javier Vázquez compara la reina Letícia amb Sofía Suescun

El presentador assegura que «hi ha vegades que entenc» a dues de les protagonistes de la setmana
Jorge Javier Vázquez compara la reina Letícia amb Sofia Suescun | CatalunyaDiari

 

Només un periodista especialitzat en la premsa del cor com Jorge Javier Vázquez seria capaç de trobar una relació i un vincle d'unió entre Sofía Suescun i la reina Letícia. I efectivament, el presentador de 'Supervivientes' ho ha aconseguit.

 

«Hi ha vegades que jo entenc a Sofía», comentava sobre la concursant, molt qüestionada per tot el públic del programa, «I hi ha vegades que també entenc Letícia! Moltes!», afegia l'estrella televisiva, deixant una sorprenent comparació entre dues de les protagonistes de la setmana.

El drama de Sofía Suescun

Alejandro Albalá i Sofía Suescun han trencat la seva relació | CatalunyaDiari

 

Sofía Suescun està passant un mal moment a 'Supervivientes'. La concursant ha vist com el seu defensor a l'exterior, Alejandro Albalá, trencava la seva relació amb ella. Ho va fer anant directament a l'illa, on va decidir trencar amb ella i anunciar-li que no aniria més a plató.

 

El motiu és la història que Logan i Sofía tenen en el programa. Alejandro no ha superat la gelosia i la pressió de l'audiència, decidint trencar amb la participant. Ella, per la seva banda, mostra la seva tristesa, considerant que tot ha estat una estratègia per aconseguir visibilitat. «Em sento utilitzada», va lamentar.

La batalla entre les reines Letícia i Sofia

La reina Letícia, molt criticada després de la seva picabaralla amb Sofia | Gtres

 

Paral·lelament al que ha passat a l'altra banda de l'Atlàntic, a la península estem presenciant una situació encara més complexa. La topada entre la reina Letícia i l'emèrita Sofia continua portant cua, després que la primera no deixés prendre una foto a la segona amb les seves nétes.

 

La monarca ha rebut innombrables crítiques per la insolència que li va fer a la seva sogra, que compta amb molt més suport de l'opinió pública que l'esposa del rei Felip VI. No obstant això, Letícia es mostra com una dona ferma i decidida amb les seves actuacions.

 

La reina Letícia i Sofía Suescun, dos personatges que poca relació poden tenir si no fos pels paral·lelismes trobats per Jorge Javier Vázquez. Sens dubte, la duresa amb què són jutjades i la facilitat per criticar-les fa que les dues tinguin més en comú del que molts podíem pensar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris