IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez confessa que està passant per una «greu crisi» amb la seva parella

El que més li preocupava era la reacció de la seva mare, a qui li va voler explicar ell mateix

Imagen de archivo de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez confirma el seu mal moment amb Paco, la seva parella | Cedida

  

Ell i la seva parella, Paco, estan en una «greu crisi»

«Em semblava de molt mal gust i de molt mal company desmentir una cosa que és veritat», va afirmar el televisiu. Davant les possibles preguntes que ara sorgiran en relació a això, sobretot tenint en compte que està promocionant la funció 'Grandes éxitos', ja va avisar que no respondria «la pregunta de rigor» perquè considera que la seva resposta és obvia.

No vol entrar en detalls 

La portada de la revista mencionada era la gran preocupació de Jorge Javier, ja que no sabia com reaccionaria la seva mare en conèixer la informació. Per aquest motiu, va preferir parlar amb ella «el dissabte», però sense donar gaires explicacions. «Ella és més llesta que la gana i sap que quan jo em tanco en banda és millor no preguntar-me, així que vam intercanviar un parell de frases sobre el tema i ja està», assegurava el presentador.
 

D'altra banda, no està enfadat perquè hagi sortit a la llum informació de la seva vida privada perquè sap que està sotmès a això: «Entenc que la revista ho publiqui si té aquesta informació». Tot i això, no se sent capaç d'entrar en detalls. 

Jorge Javier Vázquez con su madre
Jorge Javier Vázquez junt amb la seva mare | Cedida

La bona sintonia amb la seva mare

La situació va ser graciosa perquè la mare es va topar amb diversos problemes alhora i va donar prioritat a un dels altres i no al seu, fet que el va afectar: «He de reconèixer que em va fer ràbia i vaig penjar». Tanmateix, ella el va tornar a trucar i Jorge Javier es va rebotar: «Vaig amenaçar a la meva mare amb escriure el que va passar en aquest bloc i ella ni es va immutar. M'encanta la meva mare i les seves circumstàncies».


Comentaris

envia el comentari