Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez confirma la relació que ho podria canviar tot

Les declaracions de la convidada han confirmat les sospites de Jorge Javier

El darrer divendres 14 d'octubre, Jorge Javier Vázquez va presentar una convidada sorpresa. Les declaracions d'una advocada sobre la seva relació amb un dels personatges més comentats del moment podrien enfonsar del tot qui menys esperàvem. Et sorprendràs amb la confessió de la convidada que va portar ahir Jorge Javier.

Jorge continua exercint la seva vocació malgrat el seu greu estat de salut

Jorge Javier Vázquez sempre ha destacat per la seva sinceritat a l'hora d'informar sobre els esdeveniments dels famosos. Tot i que últimament la salut del presentador està una mica delicada, continua al capdavant del programa de Sálvame, exercint el treball que ha afirmat que és la seva il·lusió.

Per a Jorge Javier Vázquez estan sent uns mesos complicats. Les alarmes sobre la seva salut van començar a saltar quan va publicar unes fotos impactants durant les vacances d'estiu al Perú. Eren unes instantànies en què Jorge Javier apareixia en una cambra hiperbàrica a causa d'un edema pulmonar a causa del mal d'altura. Malgrat sortir de l'hospital dos dies després, recentment Jorge Javier va parlar a Desmontando a Séneca de la seva malaltia. Segons sembla, la mort de Mila Ximénez va deixar força tocat Jorge Javier Vázquez, també en l'àmbit de la salut.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez va haver de ser ingressat a un hospital del Perú. | @jorgejaviervazquez

«La seva mort em va deixar trastocat, jo no vaig pensar que tant. He pensat que la mort de Mila m'ha suposat que, amb 52 anys, m'he fet adult». Després d'això, Jorge va confessar a Lecturas que li havien diagnosticat apnea greu, per la qual cosa haurà d'utilitzar una màquina especial per respirar mentre dorm.

Tot i això, Jorge Javier Vázquez continua amb la mateixa il·lusió de sempre en la seva feina. Cada setmana ens porta novetats impactants sobre la vida dels famosos. La darrera notícia està relacionada amb la infidelitat d'un dels personatges cèlebres més comentats del moment: Ortega Cano.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
Jorge Javier ha tret a la llum una notícia bomba. | Catalunya Diari

La declaració d'una nova convidada que ha impactat Jorge Javier

El darrer divendres 14 d'octubre, es va produir una confessió sorprenent a Sálvame. Jorge Javier Vázquez va presentar una jove advocada que va establir una videotrucada amb el programa des de Miami. La noia, anomenada Patricia Donoso, va deixar tothom amb la boca oberta. Segons les declaracions de Patricia a Jorge Javier, la jove hauria mantingut una relació amb Ortega Cano mentre el torero estava esperant el seu primer fill amb Ana María. Ortega Cano no va dubtar a unir-se també a la connexió en directe per desmentir l'advocada.

En canvi, els àudios de Patricia van convèncer Jorge Javier sobre la veracitat de les seves paraules. A més a més, Jorge va preguntar a l'assessora quina creia que era la raó per la qual a Ortega Cano no tenia bona relació amb el presentador. Segons va respondre Patricia, resulta que el torero no simpatitza amb la gent homosexual. Així, Jorge Javier va confessar que mereixia una disculpa per part d'Ortega Cano. «Els maricons d'Espanya exigim disculpes d'Ortega Cano». Certament, Jorge Javier Vázquez ha portat a Sálvame una nova estrella de Telecinco: Patricia Donoso.