IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez critica el comportament dels concursants de Gran Hermano contra Yangyang

Durant l'última gala del programa, el presentador no va poder aguantar més i va dir el que pensava als concursants

Jorge Javier durante el último programa de Gran Hermano
Jorge Javier durant l'últim programa de 'Gran Hermano' | Cedida

El presentador estrella de Telecinco no va aguantar més la situació que s'estava vivint en les últimes jornades dins de la casa de 'Gran Hermano'. Entre els concursants es va instal·lar el costum de criticar o, com es va comentar al programa, «maltractar» la concursant asiàtica Yangyang simplement per netejar la casa i intentar portar-se bé amb els altres habitants de Guadalix de la Sierra.

Després de visualitzar el tracte que rep la concursant, el català va decidir no aguantar-se més les crítiques i explotar contra la resta: «Vull esplaiar-me. A quin punt hem arribat a aquest país que ens molesta que la gent sigui amable, servicial, educada, que intenti agradar? Joder, és un pecat netejar? Serà un pecat robar. Encara que no ho vam crear, al món hi ha gent amable. És acollonant, l'acusen de netejar».

En concret, gran part de la seva ira la va deixar anar amb Maico, que va acusar Yangyang d'haver anomenat «porcs» als espanyols. «Que trampós que ets, quin mentider, quin manipulador. Això no és ser desagraït amb Espanya, no està dient «brutes» a les espanyoles. Ella diu que li agrada netejar, però no diu que les espanyoles siguin porques perquè no netegen casa seva. Això no es fa», va afegir.


Comentaris

envia el comentari