T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Jorge Javier Vázquez defensa 'Supervivientes' i no permet cap tipus d'agressió

El presentador va tallar la polèmica després d'unes dures paraules de la mare d'Alba Carrillo
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Segurament, aquesta última gala del concurs de Telecinco 'Supervivientes' passarà a la història del programa i serà difícil d'oblidar per als seus seguidors després que dos dels seus concursants arribessin a les mans i es barallessin. Alba Carrillo i Gloria Camila es van embrancar en una disputa verbal que va acabar en una discussió física. Aquest fet va provocar la sortida immediata de la model i la seva mare de l'illa, però després van acabar tornant. El concurs va voler demostrar que en cap moment dona suport a la violència, i per això mateix, les dues enfrontades viuran separades, una a cada extrem de l'illa, com explica ‘EsDiario’.

Jorge Javier Vázquez va mantenir una important conversa amb les dues, ja que, els va explicar que s'havien d'atenir a unes normes de convivència i va demanar seriosament que s'avinguessin al respecte i al sentit comú. Cal destacar que les tres van demanar disculpes, incloent-hi la mare d'Alba Carrillo. La tensió va arribar a límits incalculables i al final del programa, Lucía Parent va recordar que Glòria Camila havia agredit la seva filla.

 

Aquesta afirmació no va agradar gens a Jorge Javier que es va enfadar i li va recriminar: «Jo estic encantat de presentar aquest programa, però no et consentiré, de cap manera, que tornis a parlar d'agressió. Perquè no ha estat així, i no t'ho toleraré». El presentador visiblement enfadat va explicar que amb aquests temes no s'hi juga i que cal ser coherent amb les coses que es diuen, ja que, mai ha permès cap agressió.