Jorge Javier Vázquez sorprèn tothom amb una foto dels seus abdominals

El presentador va compartir una imatge al seu Instagram on es pot veure el gran canvi físic que ha patit en els últims mesos

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Cedida

Fa uns mesos, Jorge Javier Vázquez es va marcar com a objectiu baixar de pes per sentir-se millor amb si mateix. Ara vol demostrar, als que dubten del seu esforç, que totes les imatges que penja a les xarxes per confirmar el seu canvi físic estan exemptes de 'photoshop'. De fet, gràcies al seguiment diari de la dieta proposada per Carlota Corredera, el presentador de ‘Gran Hermano’ ha perdut 15 quilos.

El presentador criat al barri de Sant Roc, a Badalona, ha aconseguit amb molta constància posar-se en forma i tenir una figura envejable. Tot i que majoritàriament ha rebut felicitacions per haver fet aquest gran pas, són molts els qui han optat per mostrar-se incrèduls davant la nova figura de Vázquez acusant-lo de fer servir el 'photoshop' per retocar les fotografies que comparteix a les xarxes. 

Jorge Javier Vázquez respon amb imatges

El presentador de 'Sálvame' va compartir amb els seus seguidors aquest dissabte una imatge dels seus abdominals, els quals no estan definits com els d'un esportista o model, però que sí que demostren que Jorge Javier dedica molt del seu temps a cuidar-se, fer esport i menjar sa. 

La imatge s'ha fet molt popular ràpidament arribant als 15.000 'likes' en poc temps. Vázquez, al peu de foto, relatava: «'Hello, it's me'» i els seus fans li contestaven amb missatges com «Bombó...de deliciosa xocolata» o «tot esforç té la seva recompensa».  

 

Hello, it’s me

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Els seus amics li donen el seu suport

La publicació a Instagram del periodista confirma la defensa aferrissada que rep Jorje Javier Vázquez per part de la resta de l'equip de 'Sálvame'. Els tertulians han mostrat diversos cops la seva admiració cap a ell pel gran esforç i dedicació que ha tingut per aconseguir una figura més estilitzada i han demanat silenci a tots aquells que posen en dubte la figura el seu amic i company. 

El presentador tornarà a la rutina pocs dies, és possible que el 13 de setembre amb l'estrena de 'GH VIP'. Serà aleshores, doncs, quan podrem comprovar si el canvi de Jorge Javier és real, o només cosa del 'photoshop'


Comentaris

envia el comentari