Jorge Javier Vázquez es vesteix de fallera i indigna a molts ciutadans valencians

Les xarxes han començat a rebutjar el vestit que s'ha posat el presentador de ‘Sálvame’ assegurant que no es tractava d'un vestit de fallera

Jorge Javier vestit de fallera | Telecinco

'Sálvame' ha tornat a fer de les seves. Al programa d'aquesta tarda, l'equip pretenia vestir de fallera —aprofitant que durant aquests dies se celebra la gran festa valenciana— a Mónica Hoyos. La presentadora i ex concursant de 'Gran Hermano Vip' s'ha negat i ha sortit de plató. Pocs minuts després, Jorge Javier Vázquez ha aparegut vestit de fallera, assegurant que no entenia la negativa de Hoyos si aquest vestit era «una meravella».

Imatge de Jorge Javier | Telecinco

 

El presentador ha sortit a la recerca de la col·laboradora pels voltants de Mediaset i ha acaparat les mirades de tot el món. «No m'he vestit perquè m'ha donat una baixada de tensió», ha confessat ella. Els que sí han sofert una baixada de tensió han estat molts ciutadans valencians, que han mostrat a través de les xarxes socials la seva indignació amb el vestit del presentador de Telecinco, assegurant la majoria d'ells que això no era un vestit de fallera.


Comentaris

envia el comentari