Jorge Javier Vázquez: «Estic fart que em preguntin com la tinc de gran»

El presentador estrella de Telecinco ha volgut parlar sense tabús de la seva vida sexual

Imagen de archivo de Jorge Javier Vázquez.
Jorge Javier Vázquez ha esclatat després de les reiterades preguntes sobre el seu penis| Cedida

Quan ens ve el cap la figura de Jorge Javier Vázquez, pensem en una persona que mai ha tingut problemes en fer públics aspectes de la seva vida privada, tot i ser una personalitat reconeguda. Però quan ja intuíem que no ens pot arribar a sorprendre, el presentador torna a fer unes noves declaracions lapidàries sobre un aspecte privat del seu dia a dia.

Aquesta vegada el conegut presentador de Mediaset ha tornat a deixar-nos bocabadats, arrel d'unes declaracions on parla sense cap mena de vergonya d'aspectes sobre la seva vida sexual, i ho ha fet donant molts més detalls dels que imaginem.

D'aquesta manera, i volent aprofitar el seu posicionament de gran figura de l'actualitat televisiva, Jorge Javier ha volgut tractar un tema molt personal com és la vida sexual, parlant d'aquests aspectes amb naturalitat i sense cap mena de tabú. Aprofitant la seva col·laboració amb la revista 'Lecturas', el presentador ha escrit unes paraules al seu blog.

Es mostra obert a tractar un tema personal com és la seva vida sexual

Sense tabús i amb naturalitat, així es podria descriure la nova entrada de Jorge Javier al seu blog de 'Lecturas'. El comunicador titula la nova entrada: «M'agrada el sexe. Molt». Aquestes paraules han tingut un ressò espectacular i molts dels seus seguidors han recolzat les declaracions de Vázquez. En aquest escrit ha volgut revelar aspectes de la seva vida que ningú coneixia.

Jorge Javier ha volgut referir-se a un text de David Trueba, un dels membres del jurat del programa 'Got Talent España', que parla sobre una suposada obligació que adquirim, al fet que tot allò que ens envolta i passa a la nostra vida ha de ser perfecte. I un d'aquests aspectes idealitzats és, naturalment, el sexe. En les primeres línies, Vázquez fa una reflexió d'allò que se suposa que ha de ser perfecte i ha volgut valorar la idea generalitzada que el sexe «ens ha de deixar extasiats de plaer».  

Aquest fet ha volgut tractar-lo amb normalitat. Afirma estar totalment en desacord amb aquesta idea, al·legant que «aquest fet és impossible perquè es pot donar que congeniem a la perfecció amb una persona a la primera, però el més normal és que això no succeeixi. I no passa res perquè això sigui així».

Imagen de archivo de Jorge Javier Vázquez.
Imatge d'arxiu de Jorge Javier Vázquez. | Instagram @jorgejaviervazquez

 

«Tinc la sensació que ens estem convertint en atletes del sexe»

Fa poques setmanes, Jorge Javier Vázquez ja va explicar mitjançant una publicació al seu blog de la revista 'Lecturas', que s'havia obert un perfil a 'Grindr', una coneguda aplicació gai per mantenir trobades sexuals. Però en aquesta última confessió, el conegut presentador ha volgut aclarir que la seva experiència com a usuari d'aquesta aplicació no ha estat l'esperada. 

«Estic fart que em preguntin 'que et va', 'com la tens', 'actiu o passiu', 'que busques'... Potser aquesta història m'agafa ja amb el pas canviat, però cada vegada més em dóna la sensació que ens estem convertint en atletes del sexe», valora al seu blog Jorge Javier Vázquez.

El propòsit d'aquesta publicació de Jorge Javier ha estat el fet d'intentar fer veure a tots els seus seguidors del fet que no totes les relacions sentimentals poden ser perfectes o inoblidables com si es tractés d'un conte de fades.


Comentaris

envia el comentari