Jorge Javier Vázquez, a favor de l'exhumació de Franco

El presentador mostra el seu suport a la gestió de Pedro Sánchez
Jorge Javer Vázquez en una imatge d'arxiu | Cedida
 

Ja s'han acabat les vacances i les columnes de Jorge Javier Vázquez a la revista 'Lecturas' han deixat de ser un diari dels seus viatges per Oceania. La seva primera entrada un cop ja ha arribat a casa ha estat sobre un dels temes més polèmics del moment: l'exhumació Francisco Franco.

 

El presentador català, que si per alguna cosa es caracteritza és per no tenir pèls a la llengua, va celebrar la iniciativa que ha tirat endavant el govern de Pedro Sánchez i ha mostrat el seu suport a exhumar les restes mortals del dictador. Així mateix, Jorge Javier també ha aprofitat el moment per criticar l'actitud d'Albert Rivera i Pablo Casado davant d'aquesta tema.

 

Una columna dedicada Pedro Sánchez

A l'entrada, Jorge Javier explica que estava buscant a l'agenda del mòbil un Pedro al qual volia trucar quan es va trobar amb el telèfon del president del govern espanyol. «O l'antic. Se'l deu haver canviat des que és president perquè ja no em contesta els missatges», assenyala el presentador. Sigui com sigui, al presentador li va venir al cap la idea d'escriure un article sobre la gestió que estava fent Pedro Sánchez.

 

«M'agrada com ho està fent», confessa, lamentant que algunes persones critiquin els canvis d'opinió de Sánchez: «D'una altra manera ens hauria anat si els nostres governants haguessin estat capaços de rectificar. Però... prefereixen estavellar-nos en comptes de reconèixer que s'han equivocat», ha escrit.

 

A favor de l'exhumació de Franco

Posteriorment, Jorge Javier aplaudeix «amb entusiasme l'assumpte de l'exhumació» de Franco, en part perquè així molta gent s'està «retratant ideològicament i mostrant una poteta que han intentat amagar amb més o menys fortuna». Per a ell, la decisió de Sánchez, és la «manera encertada de tancar ferides per enfrontar-nos al futur més nets, democràticament parlant».

 

En canvi, el presentador de Telecinco considera que Pablo Casado i Albert Rivera «estan radicalitzant posicions per captar els vots dels intransigents». «No entenc com sent tan joves es mouen per la vida amb uns discursos que de vegades em sonen massa antics ... Prefereixo viure pegant-me hòsties a posseir aquest esperit 'sabelotodorial' que caracteritza tant a l'un com l'altre», sentencia.

Més notícies de la categoria Cor