Jorge Javier Vázquez explota en ple 'Deluxe': «Em sembla fastigós»

El presentador català s’ha indignat profundament en ple directe amb alguns comentaris del suposat amant de Chabelita

Imagen de archivo de Jorge Javier Vázquez y Tony durante el 'Deluxe'
Imatge d'arxiu de Jorge Javier Vázquez i Tony durant el 'Deluxe' | España Diario
 

Aquesta setmana Tony Rodríguez – el presumpte amant de Chabelita – ha tornat a visitar els platós de Mediaset per asseure’s al polígraf i confessar-se davant Conchita. Així doncs, l’expretendent de ‘Mujeres y Hombres y viceversa’ va ser un dels grans protagonistes de ‘Sábado Deluxe’ gràcies a les declaracions sobre la seva suposada nit de passió amb Isa Pantoja durant la fira de Jerez.

Però el que no imaginava Tony és que acabaria en el punt de mira del presentador català Jorge Javier Vázquez, així com de la resta de col·laboradors, a causa d'unes polèmiques declaracions sobre la filla petita  de la Pantoja.

Disposat a «qualsevol cosa per tal de sortir a la televisió»

El programa va començar amb el relat de la nit de passió que van viure Tony i Chabelita, mentre el nuvi d’aquesta última es trobava immers en l’última edició de ‘Supervivientes’. Seguidament va ser el torn de les preguntes del polígraf, i aquest va ser el moment en què es va obrir la caixa de Pandora.

El polígraf de Conchita no va tardar a descobrir que l’expretendent de ‘MyHyV’ estaria disposat a fer «qualsevol cosa per tal de sortir a la televisió» i esdevenir un personatge famós. Les intencions turbulentes del jove es van fer patents després que la màquina deixés clar que només s’havia enrotllat amb Isa Pantoja perquè era un personatge públic.

El moment que ho va canviar tot

Fins aquí es podria dir que el programa transcorria amb la normalitat habitual, però no va tardar a saltar un debat que va aixecar moltíssima polseguera. I és que el jove va decidir fer un judici de valor sobre la bellesa de Chabelita que no va agradar gens als presents. Va ser llavors quan el presentador barceloní va deixar clar a Tony que no estava disposat a tolerar certs comentaris, i encara més tractant-se del físic d’algú.

Els fets es van produir després de la següent pregunta del polígraf: «Et sembla atractiva Chabelita?». Tony, que no es va tallar ni un pèl, va respondre un «no» ben contundent. «No la veig lletja com la gent diu», continuava el jove, que va afegir que «em va agradar d’ella que m’ho passava bé, com si fos un amic més. Anava amb ella o amb Iván González i m’ho passava d’allò més bé».

A partir d’allí, l’hecatombe: explota el plató del ‘Deluxe’

A partir d’aquell moment es va iniciar un debat sobre el físic de la filla d’Isabel Pantoja. El primer a fer declaracions va ser Rafa Mora, que feia broma amb la situació: «Tony es fixa en l’interior, si té un bonic pàncrees o vesícula...». El jove, per la seva banda, va intentar sortir airós de la situació, però no va tenir èxit.

«Em sembla atractiva... Vaig dir que no és tan lletja com em diuen. La vaig veure i no semblava tan lletja. Al carrer la gent em preguntava com em podia haver agitat amb ella... I jo els hi contestava que no m’ho semblava, lletja. Potser no ho he estructurat bé, però no em sembla lletja».

I aquí va ser quan Jorge Javier Vázquez va treure garres i ungles i va sortir en defensa de Chabelita. «Aquest debat em sembla fastigós, aquestes paraules», va començar l’artista català, per continuar explicant que «m’està començant a cansar això... Ja que és tan terrible el polígraf, almenys intentem elevar el nivell entre tots».


Comentaris

envia el comentari