Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El presentador català, Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez genera pànic a plató després de la notícia de l'acomiadament

Jorge Javier és conscient que la veritat se sap

Jorge Javier està vivint un moment delicat a Sálvame. Sap que la gent està al corrent de l'anomenada Operación Deluxe i que ara, per agitar més les aigües, algú molt proper al programa ha parlat en una entrevista.

La sortida de Paolo Vasile com a CEO de Mediasettambé afecta el programa i Jorge Javier com a presentador podria estar intranquil davant els últims moviments.

Jorge Javier no dóna crèdit a les paraules del que va ser el seu col·laborador

Gustavo González ha decidit sincerar-se amb la revista Pronto en una entrevista en exclusiva en què explica el perquè de la seva sortida de Sálvame, programa capitanejat per Jorge Javier.

Era un dels col·laboradors fixos del programa. Tot i això, ja fa set mesos que no se'l veu al costat de Jorge Javier, com solia fer cada tarda. «Després de 20 anys al mig, estic molt agraït per haver participat en programes que són història, em sento orgullós d'haver format part de Sálvame».

Primer pla de Gustavo González.
El col·laborador que va treballar amb Jorge Javier se sincera i ho explica tot | Mediaset

El fotògraf ha volgut aclarir que «no estic emprenyat amb ningú» malgrat el que es pugui dir. Sobre el seu acomiadament també va voler explicar què va passar: «Simplement, no em van renovar. Deu ser que no els agradava, no passa res».

Encara que gràcies a l'Operació Deluxe, se sap que hi ha molt més darrere d'aquesta renovació que no es va produir. Tot i això, el col·laborador insistia que «va arribar un moment en què els mateixos conflictes entre col·laboradors importaven més que el fet de portar notícies, primava muntar l'espectacle. En aquest programa ningú és imprescindible».

I això és cert, s'ha vist passar pel programa persones que semblaven tan imprescindibles com Paz Padilla o Carlota Corredera que avui dia no hi són.

El col·laborador no ha volgut comentar res de 'l'Operació Deluxe' en què està envoltat

El Mundo va revelar fa mesos la trama il·legal que feia el programa de les tardes de Telecinco. Gustavo González es feia amb informació reservada de famosos mitjançant un amic policia que tenia.

Aquesta informació la feia servir a Sálvame, on treballava com a col·laborador. «L'espionatge il·legal de 140 famosos», així ho qualificava aquest mitjà. Aquest espionatge també es feia a familiars de les celebrities, alguns fins i tot menors d'edat.

Antecedents, denúncies i matrícules de vehicles, a més de nombroses converses de Whatsapp, imatges i vídeos sexuals. Aquesta era la informació que aconseguia el company de Jorge Javier a través del seu amic el policia.

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Plató de Sálvame amb els col·laboradors | Mediaset

A més del fotògraf, també hi estaria acusat David Valldeperas, director del programa de televisió. Una trama que, segons va indicar El Mundo, podria portar a la banqueta diversos policies i periodistes.

Aquest espionatge ja el va aixecar Belén Esteban en un dels programes el febrer passat, però encara no se sabia res i, per tant, no es va entendre la seva confessió. «Pregunta-li a Gustavo, que està molt ben informat. Sap tot de tots. Per què tens el que tens?», li va preguntar molt segura de les paraules.

Va intentar explicar-se encara que sense entrar en detalls atès que sabia que era un tema que podria perjudicar el seu programa. «Em va trucar la policia i m'ha informat del que tens meu a casa teva. Creus que sóc una delinqüent? No tinc ni una multa de trànsit, que sigui l'última vegada».

La reina del poble li assegurava que li era igual que li demanés disculpes, atès que no entenia perquè posseïa informació privada d'ella i de molts dels seus companys. «Volies trobar alguna cosa meva a la policia. A mi ningú m'ha d'investigar si hi tinc coses dolentes».

Posteriorment, la companya de Jorge Javier va dir «sí, callaré. Aquí sempre el mateix». Paraules que poden indicar que pel pinganillo li diguessin que no expliqués res més.