Jorge Javier Vázquez: «A mi els homes heterosexuals m'avorreixen bastant»

El presentador de Telecinco considera que «viure envoltat de dones et fa molt més intel·ligent emocionalment»

Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu
Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Jorge Javier Vázquez no acostuma a mossegar-se la llengua quan parla sobre algun tema en concret. El presentador de Badalona té un blog a la revista ‘Lecturas’ on mostra les seves opinions i reflexions. En la seva última publicació, han estat els homes heterosexuals als qui li ha tocat rebre. Vázquez ha afirmat, entre altres crítiques, que: «A mi els homes heterosexuals, generalment, m'avorreixen bastant».  

Jorge Javier, que en els últims dies ha relatat les amenaces que ha rebut per ser homosexual, ha explicat els beneficis que per ell ha tingut viure amb la seva mare i les seves dues germanes: «Crec que viure envoltat de dones et fa molt més intel·ligent emocionalment». Aquest només seria el primer al·legat a favor de la figura femenina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy salimos mi madre y yo en @revistalecturas así de guapos

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

«Algun grup d’homes heterosexuals queda per anar al teatre?»

El presentador estrella de Telecinco continuava així el seu manifest feminista: «Són les dones les que sostenen la xarxa cultural d'aquest país i suposo que del món sencer. Són les dones les que més llegeixen, les que més van al teatre». 

En comparació es preguntava si: «Coneixeu algun grup d'homes heterosexuals que quedin per anar al teatre? No pare». Aquests, segons ell, «S'ajunten per anar a fer unes cerveses o anar al futbol, i al teatre hi van moltes vegades arrossegats». 

S'ha sentit atret pel gènere femení, encara que no de manera sexual, «des de petit». Considera que avui en dia o «s'estima tot el que és femení o no ets un ésser humà com Déu mana»

«La televisió i la ràdio que m'agrada la fan les dones i els gais»

Jorge Javier Vázquez també explica com en el món de la comunicació també són dones les professionals que més admira. «A mi dona'm una Ana Rosa Quintana, una Julia Otero, una Mara Torres, una Mercedes Milá o una María Teresa Campos. Són or», escriu de manera sincera.

Tirant novament de tòpics, creu que «els heterosexuals acostumen a retransmetre correctament partits de futbol». És per aquest motiu que «la televisió i la ràdio que m'agrada la fan molt bé les dones i els gais».


Comentaris

envia el comentari