Jorge Javier Vázquez, il·lusionat per tornar al món del teatre

El presentador de Telecinco va haver de retirar-se després de patir l’ictus fa gairebé quatre mesos

Jorge Javier Vázquez passa una divertida nit en un local de Chueca
Jorge Javier Vázquez, il·lusionat per tornar al món del teatre | GTRES

La vida de Jorge Javier Vázquez ha tingut els seus alts i balls des que va patir el mes de març un ictus que l’ha conduït a reflexionar sobre la vida i a modificar les seves prioritats. A través del blog que té a la revista ‘Lecturas’, el presentador va anunciar el passat dimecres 3 de juliol que tornarà a aparèixer en un escenari. Visiblement il·lusionat, el català ens portarà una obra que tracta «sobre la vida».

Com a conseqüència de l’ictus patit fa gairebé quatre mesos, Jorge Javier va haver de prendre la decisió de retirar-se del teatre per prioritzar la seva recuperació i el seu treball com a presentador a ‘Sálvame’.  

Reflexionant sobre aquest retorn a l’escenari, Vázquez ha comentat al seu blog que «hi ha gent en la qual confiés tant que li dius que sí a tot». Sembla que Carlos Rubio, director de teatre, va posar-se en contacte amb ell per telèfon proposant-li realitzar un espectacle sobre la seva vida. La confiança que manté Jorge Javier amb Rubio és evident, ja que han col·laborat en ocasions anteriors.

Jorge Javier va prendre la difícil decisió de deixar el teatre
Jorge Javier va prendre la difícil decisió de deixar el teatre | TELECINCO

 

Davant d’aquesta proposició, el presentador no va dubtar en afanyar-se a dir que sí a aquest nou projecte teatral. «Sí, és clar», va respondre momentàniament, i la il·lusió el va inundar novament. Es preveu que l’espectacle s’estreni el pròxim mes de març de 2020. Tal com ha explicat Jorge Javier Vázquez, l’obra parlarà de la vida mateixa, «de com ens enfrontem a ella, com la vivim, el que ens inquieta d’ella, el que ens produeix alegria, dolor».

A més a més, el català s’ha mostrat molt agraït pel fet que Carlos Rubio hagi volgut comptar amb ell per a aquesta nova proposta teatral. «Una de les persones que més admiro en el món del teatre creu que estic preparat per enfrontar-me a un espectacle molt diferent dels dos que he fet anteriorment», declarava Jorge Javier en el seu blog.

Sense cap mena de por, el presentador mostra una immensa «il·lusió per tornar a pujar-me a un escenari, posar-me a estudiar, assajar, posar-me nerviós». Tot i que l’esgotament i atabalament de compaginar dues feines el va portar al límit d’haver-se de decantar per una d’elles, sembla que ara ha trobat la motivació suficient per dedicar-se novament al format teatral.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari