Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez viatja a Lisboa i li roben el mòbil i la cartera amb la seva documentació

Aquest fet va comportar-li diversos problemes
Jorge Javier Vázquez ha explicat la seva dolenta experiència a Lisboa | Cedida

El viatge a Lisboa de Jorge Javier Vázquez per relaxar-se i desconnectar, no li ha sortit del tot com s'esperava perquè ha tingut certs impediments que l'han destrossat l'aventura. Volia visitar una de les seves ciutats preferides, però com ha admès a la revista 'Lecturas', no hauria d'haver tornat a aquest lloc on tan feliç va ser.

 

El problema no va ser que arribés i estigués plovent, ni el seu calçat o que el terra rellisqués, tot i que això va causar que estigués a punt de caure en diverses ocasions. Donades les circumstàncies meteorològiques, va entrar a un restaurant per esmorzar, «avorrit de passejar sota la pluja», i després va fer la migdiada. Més passejos, més fotografies i més calma, fins que a les set de la tarda va succeir «la tragèdia». A aquella hora va entrar en un restaurant per sopar i tot va canviar.

Imatge de Lisboa, Portugal | Cedida

Es va despistar i li van robar 

El viatge segur que li va servir per desconnectar perquè li van robar el mòbil, a més de la documentació i la cartera. Va haver de trucar a la policia per poder arribar a la comissaria i denunciar el robatori. Després de la pèrdua, va anar a l'hotel per descansar i preparar tot, ja que l'endemà al matí tornava a Madrid.

Les desgràcies no van acabar aquí: «Si el diumenge va acabar regular, el dilluns va començar pitjor». Resulta que els agents van assegurar-li que podria viatjar sense la seva documentació un cop presentada la denúncia, però no estaven disposats a deixar-li tornar. 

 

Es va espantar, però al final va aconseguir convèncer la tripulació en ensenyar-los un correu electrònic on apareixia el seu DNI: «Un noi de Puertollano em deixa el seu mòbil i el meu cunyat m'envia el maleït document. Em deixen volar. Encara estic tremolant». Després d'aquesta experiència, el periodista no vol tornar «mai més» a Lisboa.