rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez viatja a Lisboa i li roben el mòbil i la cartera amb la seva documentació

Aquest fet va comportar-li diversos problemes
Jorge Javier Vázquez ha explicat la seva dolenta experiència a Lisboa | Cedida

El viatge a Lisboa de Jorge Javier Vázquez per relaxar-se i desconnectar, no li ha sortit del tot com s'esperava perquè ha tingut certs impediments que l'han destrossat l'aventura. Volia visitar una de les seves ciutats preferides, però com ha admès a la revista 'Lecturas', no hauria d'haver tornat a aquest lloc on tan feliç va ser.

 

El problema no va ser que arribés i estigués plovent, ni el seu calçat o que el terra rellisqués, tot i que això va causar que estigués a punt de caure en diverses ocasions. Donades les circumstàncies meteorològiques, va entrar a un restaurant per esmorzar, «avorrit de passejar sota la pluja», i després va fer la migdiada. Més passejos, més fotografies i més calma, fins que a les set de la tarda va succeir «la tragèdia». A aquella hora va entrar en un restaurant per sopar i tot va canviar.

Imatge de Lisboa, Portugal | Cedida

Es va despistar i li van robar 

El viatge segur que li va servir per desconnectar perquè li van robar el mòbil, a més de la documentació i la cartera. Va haver de trucar a la policia per poder arribar a la comissaria i denunciar el robatori. Després de la pèrdua, va anar a l'hotel per descansar i preparar tot, ja que l'endemà al matí tornava a Madrid.

Les desgràcies no van acabar aquí: «Si el diumenge va acabar regular, el dilluns va començar pitjor». Resulta que els agents van assegurar-li que podria viatjar sense la seva documentació un cop presentada la denúncia, però no estaven disposats a deixar-li tornar. 

 

Es va espantar, però al final va aconseguir convèncer la tripulació en ensenyar-los un correu electrònic on apareixia el seu DNI: «Un noi de Puertollano em deixa el seu mòbil i el meu cunyat m'envia el maleït document. Em deixen volar. Encara estic tremolant». Després d'aquesta experiència, el periodista no vol tornar «mai més» a Lisboa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris