Jorge Javier Vázquez mostra la seva nova gossa Cata

El presentador ha adoptat un podenc que té por de les persones

Jorge Javier Vázques y su podenco
Jorge Javier Vázquez i el seu podenc | Lecturas

Jorge Javier Vázquez sembla que ha buscat una solució per la seva soledat. Després de trencar amb la seva parella dels últims deus anys, el presentador de Telecinco ha volgut presentar a qui ara mateix li fa companyia.   

A la seva columna de la revista 'Lecturas', Jorge Javier ha compartit una fotografia seva amb el seu nou gos, un podenc del qual explica que encara s'ha d'acostumar a la seva presència, ja que té moltes pors. 

Un canvi en la vida de Jorge Javier 

En les seves primeres paraules, el comunicador ens relata com ha canviat la seva manera de veure els caps de setmana: «Quan era més jove creia que estar un divendres o un dissabte a la nit a casa era perdre el temps. Llençar la meva vida a les escombraries». 

Després d'això, ens descriu com ha canviat la seva vida sobretot ara que té una nova companya: «Ara m'agrada cada cop més no sortir i avui més perquè s'acaba d'incorporar un nou membre a la meva família. Es diu Cata i és un podenc preciós que té una por terrible».  

Un animal amb un trauma amb les persones

El presentador de 'GH VIP 6' sembla tenir clar que haurà de tenir una atenció especial, almenys durant els primers mesos, amb el nou membre de la seva família. I és que, Cata és un animal molt nerviós, que segurament deu haver patit algun trauma provocat per algun dels seus anteriors propietaris. 

«En BaasGalgo ens han advertit per activa i per passiva que hem d'anar amb molt de compte perquè provarà d'escapar-se des del primer moment. Que li deu haver passat a la pobra per tenir tanta por dels humans», relatava Jorge Javier en el seu espai de la revista del cor.  

Jorge Javier Vázquez
Imatge d'arxiu de Jorge Javier Vázquez | Cedida

El presentador li vol donar el seu afecte 

Segons escriu també Vázquez, no hi ha manera que la seva gossa descansi i continua activa fins i tot passades les onze de la nit. Ell creu que es deu a les seves pors i inseguretat. 

«Ha de tenir molta son però la desconfiança li impedeix descansar. Només que em mogui una mica obre els ulls de bat a bat. Però confio en la força de l'afecte i estic convençut que millorarà». 


Comentaris

envia el comentari