rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Jorge Javier Vázquez: «Jo no hauria estat un bon pare»

El de Badalona no s'ha estat de res i ha revelat tota mena de detalls sobre la seva vida privada
Jorge Javier Vázquez, a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez 'sembla' estar d'enhorabona. Els èxits obtinguts gràcies a programes com 'Supervivientes', 'Sálvame' o 'Gran Hermano' —on manté una pugna per presentar-lo amb el també català, Jordi González— fan que el de Badalona estigui millor que mai.  

 

Hi ha, però, un matís. I és que Jorge Javier Vázquez ha saltat a la llum darrerament per unes declaracions d'allò més sonades i que no concorden gens ni mica amb el magnífic moment professional que travessa. 

  

  

 

 

«Jo no hauria estat un bon pare»

A través d'una carta oberta als lectors de la revista del cor 'Lecturas', el presentador de Mediaset ha parlat obertament i sense embuts de la seva vida privada i del seu sentir, quan s'apaguen els focus dels platós de Telecinco. 

 

«Jo no hauria estat un bon pare». Aquesta ha estat la declaració d'un Jorge Javier que a la carta esmentada s'ha preguntat a ell mateix sobre què hagués estat d'ell si hagués tingut un fill. «Amb les persones que m'estimo, sóc massa poruc i la meva tendència passa per tallar-los la llibertat», ha explicat el presentador mentre reconeixia: «Hi faig, tenint en compte que jo detesto que em coartin la meva llibertat».

 

 

Jorge Javier, «poruc» i «sobreprotector»

Són dues facetes que Jorge Javier Vázquez no havia mostrat amb anterioritat. A través d'aquesta carta oberta, doncs, el presentador de Badalona ha anat més enllà per rescatar una anècdota que es va produir en un sopar familiar. «El meu nebot va començar a enumerar la llista de països que visita per feina i em vaig posar molt nerviós», va comentar al·legant que era massa protector.

 

D'altra banda, aquest va fer referència a la seva tendència temorosa comentant: «En aquell sopar la meva neboda venia de treballar amb moto..., amb la por que em fa que es mogui així per la ciutat». 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris