Jorge Javier Vázquez: «Jo no hauria estat un bon pare»

El de Badalona no s'ha estat de res i ha revelat tota mena de detalls sobre la seva vida privada

Imagen de Jorge Javier Vázquez en 'Sábado Deluxe'.
Jorge Javier Vázquez, a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

Jorge Javier Vázquez 'sembla' estar d'enhorabona. Els èxits obtinguts gràcies a programes com 'Supervivientes', 'Sálvame' o 'Gran Hermano' —on manté una pugna per presentar-lo amb el també català, Jordi González— fan que el de Badalona estigui millor que mai.  

Hi ha, però, un matís. I és que Jorge Javier Vázquez ha saltat a la llum darrerament per unes declaracions d'allò més sonades i que no concorden gens ni mica amb el magnífic moment professional que travessa. 

  

  

«Jo no hauria estat un bon pare»

A través d'una carta oberta als lectors de la revista del cor 'Lecturas', el presentador de Mediaset ha parlat obertament i sense embuts de la seva vida privada i del seu sentir, quan s'apaguen els focus dels platós de Telecinco. 

«Jo no hauria estat un bon pare». Aquesta ha estat la declaració d'un Jorge Javier que a la carta esmentada s'ha preguntat a ell mateix sobre què hagués estat d'ell si hagués tingut un fill. «Amb les persones que m'estimo, sóc massa poruc i la meva tendència passa per tallar-los la llibertat», ha explicat el presentador mentre reconeixia: «Hi faig, tenint en compte que jo detesto que em coartin la meva llibertat».

Jorge Javier, «poruc» i «sobreprotector»

Són dues facetes que Jorge Javier Vázquez no havia mostrat amb anterioritat. A través d'aquesta carta oberta, doncs, el presentador de Badalona ha anat més enllà per rescatar una anècdota que es va produir en un sopar familiar. «El meu nebot va començar a enumerar la llista de països que visita per feina i em vaig posar molt nerviós», va comentar al·legant que era massa protector.

D'altra banda, aquest va fer referència a la seva tendència temorosa comentant: «En aquell sopar la meva neboda venia de treballar amb moto..., amb la por que em fa que es mogui així per la ciutat». 


Comentaris

envia el comentari