Jorge Javier Vázquez obre les portes de la seva mansió a Madrid

El presentador català de 'Sálvame' va ensenyar la seva llar madrilenya al programa 'Viva la vida'

Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu
Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Jorge Javier Vázquez és d’aquells presentadors que s’allunya de la indiferència. La cara visible de ‘Sálvame’ és notícia fins i tot quan marxa de vacances i, en aquest context, la vida privada adquireix gairebé més ressò que el seu dia a dia professional.

I així, sense cap mena de pudor, el presentador català ha obert les portes de casa seva en motiu d’una edició especial del programa ‘Viva la vida’, amb Toñi Moreno. Vázquez, doncs, no va tenir cap mena de problema en mostrar la seva llar madrilenya.

La casa de Jorge Javier

Gran, àmplia, amb una habitació gairebé exclusiva per un piano i una altra d’habituada per ser un temple de relaxació. Així és la casa madrilenya de Jorge Javier Vázquez.

Una de les habitacions de la casa de Vázquez
Una de les habitacions de la casa de Vázquez | Telecinco

 

Tot i que aquest ja va obrir les portes de casa seva fa tres anys, en motiu d’’El Convidat’, el presentador de Santa Coloma de Gramanet va obrir el seu cor —va parlar obertament de la seva rutina de solter— i les portes de casa seva.

El piano de la casa de Jorge Javier
El piano de la casa de Jorge Javier | Telecinco

 

En aquesta, de fet, vam poder veure que Jorge Javier feia de la televisió un dels elements fetitxe de la seva vida privada. Tot i que hi treballa i que hi aboca gran part del seu dia, el català té un menjador on hi predomina, per sobre de totes les coses, la seva enorme televisió.

El menjador de la mansió
El menjador de la mansió | Telecinco

 

Trencat per la separació amb Paco

La separació de Jorge Javier de la seva parella, Paco, va sorprendre tothom. Des que tot va succeir no s'ha tornat a veure al presentador com abans, no passa per un bon moment personal i els espectadors de 'Sálvame' ho han notat. 

La façana de la casa de Jorge Javier
La façana de la casa de Jorge Javier | Telecinco

 

El presentador va confessar a ‘Lecturas’ que continua considerant la seva exparella «l'home de la seva vida». Tots dos havien estat junts durant molts anys i Jorge Javier assegura que una relació així no és una cosa que «es talli d'un dia per l'altre», ja que és «una de les persones més importants» de la seva vida.

Tot i reconèixer que «trencar una relació és duríssim», també al·lega: «Estic gaudint del que tinc, que és molt».


Comentaris

envia el comentari