Jorge Javier Vázquez en fotografia d'arxiu

Jorge Javier Vázquez ha estat operat d’urgència per una malaltia greu

El presentador s'ha hagut de sotmetre a una operació d'urgència que ha durat més de dues hores

Novetats sobre l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez. Fa poc es va comentar que el presentador estava patint estrès, pel qual va haver de ser ingressat, la setmana passada, en un hospital de Navarra.  Fa poques hores, Carlota Corredera ha desmentit a 'Sàlvame' que es torbi ingressat per un quadre d’estrès creat per la feina, si no que el presentador ha agut de ser operat d'urgència degut a una malaltia greu.

Segons ha explicat Corredera, Jorge Javier Vázquez no es trobava bé i  finalment dissabte va anar a l'hospital on van decidir ingressar-lo i fer-li diverses proves, ja que portava diversos dies amb malestar, situació que el va obligar a suspendre l’actuació de la seva obra teatral ‘Grandes Éxitos’ al teatre Gaztanbide de Tudela. Després d'un cap de setmana de proves, els metges li han detectat al presentador una malaltia que havia de ser operada d'urgències per la seva gravetat.

La intervenció ha durat dues hores, tal com relata Carlota Corredera, i tot ha sortit bé, a pessar del gran ensurt. Finalment, els metges han «obligat», segons Corredera, a què el presentador faci repòs absolut, per això no s'ha posat en contacte amb el programa. A més, el mitjà ‘Yotele’ ha informat que la seva baixa es podrà allargar un temps, el que l’impedirà presentar els seus espais habituals, com ‘Sálvame’, ‘GH Dúo’ o ‘Deluxe’

Tot i que no s’ha confirmat quant durarà la seva baixa, a la graella de Telecinco ja té substituts en els programes que presenta. ‘Sálvame’ o ‘Deluxe’ serien conduís per col·laboradors habituals com Paz Padilla, María Patiño o Carlota Corredera. Pel que fa a ‘GH Dúo’  la suposada malaltia de Jorge Javier Vázquez podria fer que no estigués present a la final del polèmic reality, al qual ja li queda poc per acabar, i en aquest cas seria presentat per Jordi González.

El presentador català afirma que a les eleccions generals votarà a Pedro Sánchez
El presentador estaria ara recuperant-se de la seva malaltia, després d'una operació d'èxit | Telecinco

L’estrès la principal teoria del seu ingrés a l’hospital

Segons les primeres informacions que van començar a transcendir després del seu ingrés el passat cap de setmana en un hospital de Navarra, suposadament, sembla que un excés de feina podria haver-se vist reflectit en l'estat de salut del famós presentador català. En un primer moment es va comentar que la causa de l'ingrés podria ser una indisposició, no obstant això, fonts properes al presentador van explicar a la revista 'Hola' que l'estrès hauria estat el detonant del seu estat de salut. La nova teoria sobre el seu ingrés per malaltia està per confirmar i de moment no es pot saber si és certa.

  • Pots llegir tota la informació a: L'estrès, possible causa de l'ingrés de Jorge Javier Vázquez a l'hospital